Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tulirokkoa Oulussa?

Vierailija

Pojalla on ehkä tulirokko, ainakin angiina on ja suurella todennäköisyydellä tulirokko. Lääkäri ei pystynyt tekemään 100% diagnoosia, kun mansikkakieltä ei ollut, vaikkakin muut oireet täsmäävät. Onko sitä liikkeellä?

Kommentit (6)

Vierailija

Sen takia mentiinkin lääkäriin, kun se levisi ympäri vartaloa. Oireina muuten oli kuume, kova päänsärky ja kurkkukipu, joka ei kuitenkaan estänyt poikaa syömästä. Muu perhe ollaan vielä ainakin vältytty tartunnalta.

Vierailija

Sen takia mentiinkin lääkäriin, kun se levisi ympäri vartaloa. Oireina muuten oli kuume, kova päänsärky ja kurkkukipu, joka ei kuitenkaan estänyt poikaa syömästä. Muu perhe ollaan vielä ainakin vältytty tartunnalta. Antibioottikuurin sai.

Vierailija

Oliko punaista kuivankarheaa ihottumaa? Meidän pojalla myös päädyttiin tulirokkoon, vaikka iho oli kunnossa. Streptokokki löytyi nieluviljelystä, oireina oli aluksi oksentelu, sitten nousi kuume ja tuli korvakipu, ja päälle vielä silmätulehdus. Tulehdusarvot oli korkeat. Ihmetyttää vaan kun ei ollut mitään iho-oireita, lääkekuurilla meni ohi. Saitteko te penisilliinikuuria?

Uusimmat

Suosituimmat