Vierailija

Pojalla on ehkä tulirokko, ainakin angiina on ja suurella todennäköisyydellä tulirokko. Lääkäri ei pystynyt tekemään 100% diagnoosia, kun mansikkakieltä ei ollut, vaikkakin muut oireet täsmäävät. Onko sitä liikkeellä?

Kommentit (6)

Sen takia mentiinkin lääkäriin, kun se levisi ympäri vartaloa. Oireina muuten oli kuume, kova päänsärky ja kurkkukipu, joka ei kuitenkaan estänyt poikaa syömästä. Muu perhe ollaan vielä ainakin vältytty tartunnalta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sen takia mentiinkin lääkäriin, kun se levisi ympäri vartaloa. Oireina muuten oli kuume, kova päänsärky ja kurkkukipu, joka ei kuitenkaan estänyt poikaa syömästä. Muu perhe ollaan vielä ainakin vältytty tartunnalta. Antibioottikuurin sai.

Oliko punaista kuivankarheaa ihottumaa? Meidän pojalla myös päädyttiin tulirokkoon, vaikka iho oli kunnossa. Streptokokki löytyi nieluviljelystä, oireina oli aluksi oksentelu, sitten nousi kuume ja tuli korvakipu, ja päälle vielä silmätulehdus. Tulehdusarvot oli korkeat. Ihmetyttää vaan kun ei ollut mitään iho-oireita, lääkekuurilla meni ohi. Saitteko te penisilliinikuuria?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat