Vierailija

Siis pojalla nykyisin iltaisin ihan hirveä ralli päällä, kiusaa pikkusiskoaan ja koko ajan tekee jotain kiellettyä ja pientä kiusaa. Tuntuu, että meno on ihan holtitonta. Vaikka kuinka yrittää rauhoittaa tms. niin ei mitään apua ja koko ajan saa kieltää ja kieltää ja hermot menee.

Kommentit (5)

Onko päivällä paljon liikunnallisia toimia? Jos on päivällä "sallittua riehuntaa" liian vähän, väsyneenä voi olla vielä riehakkaampaa.Sisarukset tietysti tappelevat, oli tyttöjä tai poikia.Terv. kolmen pojan äiti

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

päivän tekemisillä ole vaikutusta.. vaikka olisi oltu ulkona jne. niin aina iltaisin sama ralli ja varsinkin kun molemmat vanhemmat ovat kotona.

Meillä pahimmat riekkumiset tapahtuu kun on väsynyt tai nälkäinen, joten ennen iltaruokaa ihan mahdotonta riehumista, ja kitinä ja mankuminen siihen päälle. Ruoan jälkeen ovat taas vähän aikaa rauhallisempia.

Mutta siis sisarukset tappelevat. Meillä tilanteet kärjistyvät väsyneinä ja nälkäisinä. Esim. ennen iltapalaa hommat on ihan sekaisin ja iltapalan jälkeen taas luistaa. 2

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat