Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko kellään suunnitelmia mitä ruokaa ensi viikoksi?

Vierailija

Ideoita kaipaan kun ostoslistaa laadin. Samoja ruokia joka viikko tuntuu olevan...

Kommentit (8)

Vierailija

Mutta tuo on kyllä ihan totta, että turhan usein tulee tehtyä samoja ruokia. Joskus voisi kokeilla vähän muutakin. Harmi, ettei minusta ollut mitään iloa.

Vierailija

Joten tehdään ipanoiden kanssa pizzaa lauantaina, ja jotain kanakastiketta riisillä. Söisiköhän 3 v. currykanaa, varmaan jos teen sen kookosmaitoon enkä liian tuliseksi.

Vierailija

Maanantai: uunilenkki,uunikasviksia ja perunamuussiaTiistai: tomaattinen jauhelihakastike + täysjyväpastaKeskiviikko: kasvissosekeitto (krutongeilla), itse tehty patonkiTorstai: lohilaatikko, hyörytettyjä kasviksiaPerjantai: broilerisuikalekastike, täysjyväriisi, porkkanaviipaleet hyörytettyinäLauantai: itse tehty pizza + kananugetteja + dippikastikettaSunnuntai: Riisipuuroa ja mehukeittoa

Vierailija

Borchkeitto smetanalla ja nakeillaMaa-artisokkakeitto ja patonkiaTattirisottoChoritso pasta rucolallaWallenbergin pihvit kanastaPoronkäristysNe olis ensi viikolla, järjestys menee tuntuman mukaan.

Vierailija

Useimmiten aloitan ruuanlaiton enkä vielä tiedä mitä meillä syödään.Viime aikoina on syöty paljon kanasalaattia, lihapullia, hernekeittoa.Huomenna ajattelin että teen porkkanakeittoa, piti jo tänään tehdä mutta olikin jätepäivä.

Vierailija

ennen kauppareissua.

Listaan kaikki päivän 5 ruokaa siihen :)Nyt ei kylläkään ole aikaa kopsata sitä tähän, ehkä vähän myöhemmin

Uusimmat

Suosituimmat