Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ideoita kaipaan kun ostoslistaa laadin. Samoja ruokia joka viikko tuntuu olevan...

Kommentit (8)

Mutta tuo on kyllä ihan totta, että turhan usein tulee tehtyä samoja ruokia. Joskus voisi kokeilla vähän muutakin. Harmi, ettei minusta ollut mitään iloa.

Joten tehdään ipanoiden kanssa pizzaa lauantaina, ja jotain kanakastiketta riisillä. Söisiköhän 3 v. currykanaa, varmaan jos teen sen kookosmaitoon enkä liian tuliseksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Maanantai: uunilenkki,uunikasviksia ja perunamuussiaTiistai: tomaattinen jauhelihakastike + täysjyväpastaKeskiviikko: kasvissosekeitto (krutongeilla), itse tehty patonkiTorstai: lohilaatikko, hyörytettyjä kasviksiaPerjantai: broilerisuikalekastike, täysjyväriisi, porkkanaviipaleet hyörytettyinäLauantai: itse tehty pizza + kananugetteja + dippikastikettaSunnuntai: Riisipuuroa ja mehukeittoa

Borchkeitto smetanalla ja nakeillaMaa-artisokkakeitto ja patonkiaTattirisottoChoritso pasta rucolallaWallenbergin pihvit kanastaPoronkäristysNe olis ensi viikolla, järjestys menee tuntuman mukaan.

Useimmiten aloitan ruuanlaiton enkä vielä tiedä mitä meillä syödään.Viime aikoina on syöty paljon kanasalaattia, lihapullia, hernekeittoa.Huomenna ajattelin että teen porkkanakeittoa, piti jo tänään tehdä mutta olikin jätepäivä.

ennen kauppareissua.

Listaan kaikki päivän 5 ruokaa siihen :)Nyt ei kylläkään ole aikaa kopsata sitä tähän, ehkä vähän myöhemmin

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat