Vierailija

.

Sivut

Kommentit (39)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja Lassien haalarista menis varmaan vielä 122, mutta vois olla aika jämpti. Kaksosanen puku käytössä ja on kokoa 128. Toisina housuina Lassien housut kokoa 122.Tytöllä pituutta oli kesällä 120cm, nyt ei oo mittailtu...

ja käyttää 110cm haalaria. Ostin hänelle takin ja housut "eskarivaatteiksi", mutta ei ole suostunut niitä kertaakaan käyttämään, haluaa ehdottomasti käyttää haalaria.

pojalla pituutta noin 132cm 6v neuvolassa. Kaverin 6v käyttää 110cm, pituutta oli noin joitain 107cm. Eli ainakin meidän tuttava piirissä hajonta tosi isoa.

Urheilukaupan naiseten osastolta koko 36. Käytin sitä lasketelessa en kuitenkaa koulussa enää yläasteella. Minun lapset ainakin saa käyttää sään mukaisia ulkovaatteita niin kaun kuin haluaa, vaikka jonkun av-mamman lapsi menisisikin välikausihousuissa kouluun kun pakkasta -15.

90-luvun alkupuolella 6. luokalla oli kyllä haalareita monella käytössä, eikä siinä ollut mitään ihmeellistä. Siis myös koulussa, ei pelkästään vapaa-aikana. En tiedä, miksi nykyään pienetkään koululaiset eivät haalaria juuri käytä. No, muodit tulee ja menee, ehkä ne haalarit taas joskus yleistyy.

on talvihaalarin koko. Uskoisin, että tytöllä itsellään on pituutta jo muutama sentti enemmän, mutta kun tuo haalari on niin reilun kokoinen. Hyvin menee tämän talven.Ensi vuodeksi on koululaiselle jo odottamassa kaksiosainen ulkoasu.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat