Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kumarruin ja noustessani näkökenttä vilisi pieniä, säkenöiviä, kirkkaita "tähdenlentoja" ristiin rastiin. Kesti minuutin, todella pelottava näky.. mistä on kyse? Hoitajia paikalla?

Kommentit (10)

sillon kun olin raskaana mulla näkyi noita tähtiä usein johtui just verenpaineesta ja sillon oli kyllä myös mulla vaarana raskausmyrkytys.

Nykyäänkin välillä just jos nousee nopeesti ylös tms niin näkyy tähtiä. IHan normaalia mut käy nyt mittauttaas se paine kuitenkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

luulet että olit "pihalla" vain hetken, mutta sillä välin ne ehtivät tutkia sinua ja olet todennäköisesti avaruusolennolle myös raskaana nyt. Sori...

liittyvää. Matalista paineista itse "kärsivänä" minulle käy usein noin, myös huimausta saattaa esiintyä. Puhutaan ortostaattisesta verenpaineesta, paineet ei ehdi tasaantumaan nopeiden asennonmuutosten yhteydessä. Veri ei ikäänkuin ehdi päähän :)

Kumartuessa verta pakkaantuu päähän, ja ylös noustessa se "holahtaa" sieltä äkkiä pois. Nou hätä! Käy huomenna sairaanhoitajalla mittauttamassa paineet. Ja googleta ortostaattinen verenpaine.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat