Vierailija

.

Kommentit (9)

Kuopus ei oppinut ikinä, eli imetin koko imetysajan (14kk) rintakumilla. Rasittavaa, mutta kaikkeen näemmä tottuu. Maitoa riitti kuitenkin aivan hyvin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Yritin pästä siitä eroon, mutta rinnanpäät on niin matalat, että ei onnistunut. Nyt odotan toista lasta ja olen henkisesti valmistautunut koko imetyksen kesktävään rintakumin käyttöön.Homma oli helpompaa, kun rintakumeja oli useampia, jos esim tippui yöllä lattialle saattoi vaan ottaa uuden yöpöydältä. Matkassa kuljetin rintakumeja tupperin pienessä kannellisessa muovirasiassa. Opin aika hyväksi kumin käyttäjäksi ja päätin, etten häpeä asiaa ja imetin myös julkisesti.

Vauva ei tykkää vain syödä ilman kumia, 6-8 kumia käytössä koko ajan, joten ei työlästä. Saisi kyllä otteen varmasti, jos haluaisi.

kanssa molempien kanssa noin kolme kuukautta käytössä. Kun on matalat rinnanpäät ei saaneet pikkuisena otetta. Kyllä ne sitten siitä kasvoivat ja lopulta suostui vaihtamaan sen rintakumin tuttiin, lopussa kun käyttivät molemmat sitä rintakumia siis tutin korvikkeena ja se oli pikkaisen ärsyttävää äidistä;-)

koska vauvalla oli oikeat otteet hakusessa,ja ehti jo puremaan rikki siis rinnanpäät.Kaksi syöttöä niiden kera,oppi oikean imuotteen,ja otin samantein kumin pois,vaikka silmi vilisi tähtiä kivusta kun imetin.en uskaltanut käyttää kauempaa,koska näin olen käsittänyt ettei vauvelit sitten helpolla muutosta hyväksy.

jouduin ottamaan rintakumin käyttöön heti synnärillä, eli vauva oli kuukauden ikäinen kun pääsin(mme) kumista eroon. vierottaminen vaati sinniä ja oli rasittavaa, mutta kummasti imetys sitten helpottui kun ei tarvinut rintakumeja enää pestä joka välissä.

Imetin alkuun rintakumilla, koska vauva ei saanut otetta matalasta rinnanpäästä.Eroonpääseminen oli aika hankalaa, kun vauva oli kumiin jo niin tottunut. Muutaman päivän ajan syöminen oli yhtä itkua ja taistelua. Meinasin jo luovuttaa ja ottaa kumin takaisin käyttöön. Onneksi en sitä tehnyt, koska jonkin ajan kuluttua poika alkoi oppia. Nyt täysimetystä takana kohta 5kk ja täytyy sanoa, että helpotti kyllä, kun ei tarvitse olla niitä rintakumeja pesemässä. Aina on heti valmis syötölle. Poika syö kuin olisi aina ollut tississä kiinni.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat