pätkä juusto wilhelmiä pimpassa, apua!

Vierailija

ponnista ponnista!

Sivut

Kommentit (86)

Vierailija

mutta taloudellinen haluaa olla, niin sitten on paneskeltava ennen tai jälkeen ruoanlaiton...joustavuutta vähän elämään, eihän se paneminen kai pakko saunareissulla oo..

Vierailija

Meillä kun mies sanoo että "pistäs pari wilhelmiä pesään" ni mä oon aina tajunnut että saunanpesään kärvistymään. Pitääkin kokeilla tätä ens kerralla, josko miehenkin sais vähän hoikistumaan.

Vierailija

suunnittelin laittavani heti aamusta hautumaan kunnon sisäfileet, ihan lauantain kunniaksi ..mutta perskele kun menkat alko yöllä. rakkaat ystävät siis, näettekö nyt muuta vaihtoehtoa, kuin syöttää perheelle verilettuja tai mustaa makkaraa seuraavat 5päivää? jauhot vaan pesään, ja tulppa eteen, jos olis edes yhtään kattilaa tai paistinpannua säästänyt..mutku..

Vierailija

Nyt kun menet illalla tai viikonloppuna ulos, voit tarjota poikaystävälle evästä monin keinoin! Lurps! Eikun prinssinakki vielä seuraksi!

Vierailija

Lainaus:

aamulla vaan puuroainekset sisään ja iltapäivällä on perheelle haudutettu riisipuuro valmis kun tulee kotiin.
jos haluaa ihan sopparuoan tehdä, niin kuukuppi vaan tulpaksi ettei valu liemet ja vaan sattumat jää:) sit vaan kun soppa on valmis niin kunnon kyykistys ja ponnistus jokaisen lautasen yllä;) bueno!!!

Vierailija

Lainaus:

ei muutaku perunakuutiot pesään ja muna perässä, se onkin sit siinä:)


pyydät vaan miestä apuun että roiskasee kunnon kastikkeet kyytipojaksi, on sitten viikonlopun ruokakin jo ajateltu valmiiksi:) tästähän saatiin oikea niksinurkka!

Vierailija

eli siis muita jonka mielestä alkaneen vuoden paras ketju.. on tullut seurattua, on niin itku kuin naurukin ollut herkässä tän kaa.. kuinkahan rouva makkara voi?

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat