Lähtisitkö 2 viikon matkalle ekaluokkalaisen kanssa nyt tammikuussa?

Vierailija

Tuttu on lähdössä kuun lopulla 2 viikoksi lomailemaan ekaluokkalaisen kanssa. Tuntuu aika pitkältä "lomalta" ekaluokkalaisen koulun suhteen..?

Kommentit (13)

Vierailija

Koulu on kuitenkin yksi elementti jonka kautta lapselle opetetaan mm. vastuuta, pitkäjännitteisyyttä jne.Ei se pelkästään tietojen pänttäämistä ole.

Vierailija

Lähtisin -ja lähdetäänkin- hiihtolomalla sitten 2 viikoksi, joutuu olemaan vaan viikon pois koulusta. Lähdetään Meksikoon, ihanaa :))!!

Vierailija

Nyt on suunnitelmissa ensi syksylle matka. Silloin meillä on tokaluokkalainen ja eskarilainen, 3,5v ja vauva 3kk. Ainoa, mikä tuon matkan voi estää, on rahan puute!-Lomasta haaveileva-

Vierailija

Ekaluokkalaisen kanssa en olisi edes viikkoa koulujen aikana. Tokaluokkalaisen kanssa ehkä, siis ehkä, voisin olla viikon.Niin....maksaahan ne matkat enemmän koulujen loma-aikana mutta maksan mielelläni sen ekstrahinnan (jos nyt "pakettimatkaa" käyttää) siitä että lapsi ei ole koulusta pois.

Vierailija

Me oltiin viikko syksyllä. Lapsi osasi lukea, kirjoittaa, laskea ym. hyvin. Ei saanut oikeastaan mitään läksyjä edes loman ajaksi. Puolet luokasta on vieläkin niin paljon meidän lasta (ja monia muita) jäljessä taidoissa, ettei vaikuttaisi paljon poissaolot läksyjen ja oppimisen suhteen. Opettaja oli myös samaa mieltä asiassa, että ei ollut mitään haittaa lomasta, kun poika osasi asiat jo valmiiksi hyvin. Enkä usko, että kahdessa viikossakaan olisi ollut mitään ongelmaa.

Vierailija

Mitähän maata mullertavaa sielä koulussa kahdessa viikossa opitaan.Ollaan oltu muutama kerta viikon lomalla kesken kouluvuoden, aina on lapset saaneet mukaan läksyjä niin paljon että kahteen viikkoon kotonakaan ei vielä ole tarvinnut tehdä läksyjä, kun viikossa ei niin pitkälle ole ehdittykään koulussa.

Vierailija

viikko voisi juuri ja juuri mennä, en tosin suosittele ekaluokkalaiselle. Siellä koulussa tehdään paljon muutakin kuin kirjoja, lapsi jää auttamattosti jälkeen.

Aika hassua, että joku vielä tänäkin päivänä kuvittelee koulun olevan sitä kirjojen tekemistä =)Ekaluokalla kaverisuhteet ovat vielä herkkiä ja viikonkin poissaolo voi vaikuttaa niihin kovasti. Poissaolo ei välttämättä vaikuta kaverisuhteisiin pahemmin, mutta olen ikävä kyllä nähnyt myös sen toisen puolen moneen kertaan. Eikä kyse ole lasten kateudesta vaan siitä, että 7-8v lapsilla mielenkiinnon kohteet ja puuhat vaihtuvat nopeasti ja lomalla ollut lapsi saattaa olla aivan pihalla kuvioista palattuaan, tuon ikäisten ryhtäytymisessä kun saattaa tapahtua paljon viikon kahden aikana.t. ope ja äiti

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat