Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Olen käyttänyt kahdella lapsellani tähän saakka ainoastaan kertakäyttövaippoja. Esikoisen ollessa pieni kestovaipoista ei vielä puhuttukaan juuri mitään, mutta nuoremman kanssa päätin heti kokeilla. Tyttö tuli perheeseemme 1v 6 kk vanhana (on siis adoptiolapsi) ja oppi melkein heti kuivaksi, joten homma jäi. Yövaippoja toki käyttää vielä.

Olen huomannut, että nyt 2-vuotiaan neitimme kertakäyttövaippa on aamuisin yleensä ihan kuiva ja se heitetään käyttämättömänä pois. Päätinkin innoissani hankkia muutaman kestovaipan. Isoja pisuja ei öisin tule ja uumoilin kestovaipankin imevän yhden pissan ja pysyvän kuivana ja mukavana peppua vasten.

Likka meni äsken nukkumaan ja päätin testata sillä aikaa kestovaippaa. Kaadoin lämmintä vettä n. 0,25 dl Bumgenius all-in-one -vaippaan ja katselin tyrmistyneenä kun neste lillui vaipan päällä! Eihän vaippa ime yhtikäs mitään!!! Yritin painaa vettä vaippaan, mutta se levisi pitkin pöytiä!!!

Kestovaippa on vieläkin, puoli tuntia kokeilusta, likomärkä, hiostava ja kylmä.

Auttaisko, jos vaipan pesisi ennen käyttöä? Imisikö se sitten paremmin?

Kuuluuko niiden olla tuollaisia? Toivottavasti vaipan pesu ennen käyttöä auttaa, muuten ne lentävät kaaressa nurkkaan :p

Mitä sanotte kokeneemmat? Millainen vika käyttäjässä nyt on :)

Kommentit (5)

Kestovaippainfon foorumilla on hyvin paljon asiaa pesupähkinöistä(kin), tietysti. Haku-toiminnolla voi etsiä viestejä, tai sitten selailla niitä Peseminen-osastolta. UKK-ketjussa (yleensä ne kannattaa katsoa ensimmäisenä!) on monta linkkiä pesupähkinöitä koskeviin ketjuihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kiitos kaikille vastauksista!

Ei siis muuta kuin pesemään ahkerasti vaippoja.

Tyttö on käyttänyt niitä joka yö, mutta imukyvystä ei ole tarkempia havaintoja, koska yöpisuja ei ole tullut! Olisi ehkä aika jättää siis yövaipatkin kokonaan pois...

Käväisin nopeasti tuolla kestovaippafoorumissa lukaisemassa noita juttuja ja ihmetytti, kun siellä ei puhuttu mitään pesupähkinöistä. Niiden luulisi olevan aivan erinomaisia juuri kestovaippapyykille ja kaiken lisäksi huippuekologisia...!!

kovin kokenut en ole.Tuon ikäisellä kestoilun aloittaminen voi olla hankalaa.

Mutta kiva sinänsä koska kestoja ei kulu kuin yksi päivässä.Mutta pesun myötä imukyky paranee. Itselläni on käyttössä myös aio vaippoja,

annavilla.fi olen ostanut.

Todella ihanat ja edulliset aio vaipat löytyvät sieltä. Suosittelen lämpimästi.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat