Miksi ajattelette kivikautisesti? Äiti lähivanhempana ei ole mikään itsestääselvyys!

Vierailija

t. sopuisan eron läpikäynyt etä-äiti (työnsä luonteen vuoksi)

Kommentit (3)

Vierailija

ja siksi lasten on ollut parempi minun kanssani.Miten lapsilla olisi paempi olla isän kanssa joka tekee työtä vähintäin 10h päivässä, sen lisäksi on vähintäin 3pv viikossa jossain muualla kuin kotikaupungissa yötä työnsä puolesta.Mitä tulee lapsella kiristämiseen ei sitä ole meistä kumpikaan harrastanut.Mitä tulee itsensä kipeäksi maksamiseen on se lähivanhempi joka kuitenkin joutuu maksamaan enemmän ja ainakin suurimman osan tuloistaan lapsen elatukseen. Jos 6000€/kk tienaava isä maksaa lapsesta 350€/kk on se kärpäsen kakka hänen tuloissaan. Mielestäni, jos isä tienaa tuon verran en edes kehtaa lähettää lasta hänen luokseen tarjoustalon haalarissa, vaikka oma kk-palkka on 1800€.

Ja se nainen joka tekee mitä vain estääkseen lasten ja isän tapaamiset en ole minä, se on se joka asuu lasten isän kanssa.Useimmiten erossa katkeroitunut on isä joka ei paskaakaan ole perheestään välittänyt, mutta huomaakin että jopa omat kaverit jäävät ex-vaimon ystäviksi.

Vierailija

Lapsilla olisi niin usein paremmat oltavat isän kanssa.Ensinnäkin isät harvemmin kiristävät lapsella. äidit taas kiristävät isää lapsella lähes tulkoon aina.Toisekseen, kuten tällä palstalla on todettu, niin lapsen elintason ei pitäisi laskea erossa. Siis lapsi sille paremmin tienaavalle eikä niin, että miehen pitää maksaa itsensä kipeäksi, että lapsen (=äidin) elintaso ei tipu.Naisten vaikeampaa hyväksyä exän uusi puoliso. Ja taas on lapsi välikädessä.Naiset tekevät ihan mitä vain, jotta estävät lapsen tapaamisoikeuden isään. Niin, todellakin kyse on lapsen tapaamisoikeudesta ei vanhemman.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat