Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Onko joku ihan oikeasti ostanut sellaisen? Onko hyvä? :D

Kommentit (9)

Ja tosiaan on loistokeksintö. Molemmat toimi ihan yhtä hyvin. Aamupuurot tulee näppärästi, kun illalla jo laitetaan kiehuvat vedet ja hiutaleet kattilaan.

Juuri pari päivää sitten piti mennä itse kampaajalle ja lapset jäi kotiin. Ennen lähtöä keitin hetken (alle 5 minuuttia) perunoita ja laitoin kalat, mausteet ja maidot perään. Sitten kuumaksi ja haudutuslaatikkoon. Lapsilla oli valmis keitto ennen kuin lähtivät harrastuksiin. Ja itsellä ruuanlaittoon meni 10 minuuttia, perunoiden kuorinta mukaanlukien. Eipä unohdu lapsiltakaan hella päälle.

Aina ulkoilemaan lähtiessä laitetaan ruoka sinne hautumaan ja kun 2-3 tunnin päästä tullaan kotiin, niin valmista on. Ehdoton peli kaikille karavaanareille, perhepäivähoitajille ja kaikille niille jotka ei halua kaunista päivää viettää hellan ääressä, mutta lapset tarvii ruokaa säännöllisesti.Aromipesä on jo pakattuna ja lähtee mukaan hiihtolomareissulle....

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hei. Perheelläni on ollut sellainen vastaava Grandma Finland merkkinen haudutuslaatikko. Saman kaltainen kun tuo Aromipesä, mutta nimi ei saa niin paljon ikävältä kalskahtavaa mielikuvaa ihmisissä. No se kumminkin on perheessämme vähintään 5 päivänä viikossa käytössä. Ollut vuosia ja pysyy.

Eniten meillä tehdään sillä aamupuuroa. Ehdottamasti paras väline puuron tekoon. Esim näin teemme: Ensimmäinen herääjä perheessä (vaikka vessaan menijä) laittaa litran vettä vedenkeittimeen keittää sen lisää kattilaan n4 dl kaurahiutaleita lopuksi kaataa kiehuvan veden kaurahiutaleiden päälle. Kansi päälle ja haudutus boksiin. Hyvä puuro on valmista 30min - 4 tuntia ja ylikin. Jokainen syöjä saa hyvää puuroa vaikka kaikki lähtee töihin ja kouluun eri aikaan. Ei tarvitse vahtia, eikä pala pohjaan. Lihakeittokin onnistuu loistavasti. Ostaisin Sellaisen Aromipesänkin jos jostain sellaisen löytäisin. Loistava keksintö on se. Kaikki jotka sitä moittivat ovat valitettavan tietämättömiä.

Mä olen aina salaa haaveillut sellaisesta. En niinkään välttämättä, että erityisesti haluaisin siinä ruokaa valmistaa, mutta että ruoka voisi hautua loppumetrit siinä kun käydään talvella vaikka luistelemassa ennen ruokailua olisi kyllä ihan huippua. Oletteko nähneet niitä jossain myynnissä?Omasta takaa ei löydy ;-)

Siinä tulee todella hyvää ruokaa, vahtimatta, ilman karsinogeenejä ja voi vaikka laittaa ajastimellakin valmistumaan. Kaveri oli ostanut sen jostain terveysmessuilta ja se oli maksanut yli 300€, joten eipä kiinnosta meikäläistä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat