Vierailija

Mustankiven koulua ainankin on haukuttu kovin. Mites muut?

Kommentit (7)

Joskus on ollut jotain häiriköintiongelmia, mutta mitä nyt ei kaupungissa olisi.

Maahanmuuttajista vaikeimmat tapaukset, eli vielä kielipuolet ja sopeutumisvaiheessa olevat, ovat omilla luokillaan tietääkseni, etteivät vie normaaliluokilta aikaa opetukselta ja etteivät lapset toisaalta turhaudu isossa luokassa jos eivät pysy opetuksessa mukana esimerkiksi kielitaidottomuutensa takia.

Koulukokemuksianne kyselisin, ala-asteen osalta lähinnä. Sekä ruusut, että risut kiinnostaa. Ja jos jonkun lapsi on joutunut vaihtamaan koulua kiusaamisen takia ala-asteella, niin sen kuulisin mielelläni myös.Kiitos jo etukäteen!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lapsiani on ollut sekä Mustakiven että Aurinkolahden kouluissa ja kaikki on mennyt oikein hyvin! Rakennukset ovat uusia ja opetusvälineet huippuluokkaa. Aurinkolahdessa on teknologiapainotus ja sinne pyrkii lapsia ympäri Helsinkiä, joten pääsystä ei voi olla varma, jos ei asu koulun oppilaaksiottoalueella.Molemmissa kouluissa opiskelee sekä maahanmuuttajien lapsia että kehitysvammaisia lapsia eikä siitä ole tullut mitään ongelmaa. Esim. Mustakiven ala-asteella 12 prosentilla oppilaista kotikieli on joku muu kuin suomi, joten todella suurin osa oppilaista on ihan tavallisia suomalaisia.Kaikissa kouluissa tapahtuu monenlaista, myös kivoja asioita! Kiusaamistapaukset, kolhut, nahistelut jne. on hoidettu heti ja koulusta on tullut tietoa asioista kirjallisesti sekä puhelimitse. Wilman kautta saa myös hyvin tietoa.Katso koulujen nettisivuilta lukukausitiedotteet. Aurinkolahden sivuilta löytyy myös erillinen kiusaamisen vastainen ohjelma.Aurinkolahdessa on avoimien ovien päivä lauantaina 17.1.2009, joten sinne vaan katsomaan!

Ei mitään ongelmia maahanmuuttajista eikä mistään muustakaan, vaan asiat käsitellään tosi järkevällä tavalla. Koulun ja kodin yhteistyö toimii ihan loistavasti (joskus kyllä vaan tuntuu että joidenkin lasten vanhemmat on ihan pahimpia kiukuttelijoita ja tekee ongelmia asioista, joista lapset ei olis moksiskaan)Se on omasta asenteestakin niin paljon kiinni...

Kaikki riippuu pitkälti opettajasta, jos onnistuu saamaan hyvän opettajan tuntuu, että koulukin on ok. Mustakivessä on otettu aika hyvin käsittelyyn kiusaamiset.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat