Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Po.P :n välikausihaalari

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Olen kuullut paljon hyvää juttua kyseisen merkin ulkovaatteista. Nyt tarvitsisin kuopuksellemme välikausihaalarin ja yksi vaihtoehto olisi tuo Po.Pin haalari. Kotisivuilla näytti värit olevan tummansinen ja punainen. Tietääkö joku on muita värejä tulossa? Tai onko koskaan edes ollut haalareissa muita värejä?

Takkeja näytti olevan vaikka minkä värisinä, mm. siellä oli ihana pinkki ja se sopisi meidän tytölle kuin nenä päähän! =D6-vuotias poikamme tarvitsee myös kevääksi uudet ulkoiluvaatteet ja hänenkin kohdallaan olen miettinyt Po.Pin vaatteita. Millaisia kokemuksia esim. Reimateciin verrattuna? Reimatec kun ei ainakaan meillä kestä.. :(

Kommentit (5)

Vierailija

nettisivuilla, siellä on "suggestion box" (vaihdon kielen englanniksi) jonne voi pistää toiveita. Nyt kaikki joukolla toivomaan uusia värejä!! :)

Vierailija

mutta todella harmi että on vaan niitä kahta väriä. Ainakin aiemmin ollut. Pidän peukkuja jospa tänä keväänä tulis vaikka lisää värejä.. ostaisin nimittäin tuon haalarin ehdottomasti taas (viime keväänä/syksynä oli se punainen) jos tulisi lisää värejä, kyllästyttää samanlaista ja -väristä haalaria pitää vuodesta toiseen - ei tule meille PoPin haalaria jos ei tule lisää vaihtoehtoja.Pitäisköhän pistää PoPille jotain toiveita että ottaisivat edes vaaleanpunaisen ja vaaleansinisen haalarivalikoimiinsa..?

Vierailija

tosi hyvä idea!! :)

Lainaus:

Pitäisköhän pistää PoPille jotain toiveita että ottaisivat edes vaaleanpunaisen ja vaaleansinisen haalarivalikoimiinsa..?

Vierailija

että tänä keväänä on tulossa jälleen vain punainen ja sininen haalari myyntiin eikä tietenkään ehdi muita värejä markkinoille enää tänä keväänä. Lupasivat kuitenkin ottaa toiveen huomioon ensi kauden välikausivaatteissa, joten kaikki tosiaan toiveita laittamaan niin ehkä saadaan monipuolisempi valikoima haalareita ensi vuonna=)

Uusimmat

Suosituimmat