Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

monesti on myös näitä "viestisi ei ole mennyt perille" tyyppisiä viestejä. Ja tiedän kyllä tasan että ovat menneet.. Ovat kyllä varsin ovelia viesteineen!

Kommentit (16)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lainaus:

lomakkeisiin tai jos olette vierailleet ulkomaalaisilla sivustoilla, jonne täytyy rekisteröityä?
Itsellekkin tulee omasta s-postista roskapostia elisan boxiin ja syy on siinä, että ostelen todella paljon ulkomailta ja jos haluaa lähetystään seurata ja saada tarjoustietoja on suotavaa käyttää omaa (oikeaa) sähköpostia. Myös kuitit laitetaan monesti s-postiin .pdf:näNoh, ei voi mitään, täytyy kärsiä, toisaalta, ei tuosta nyt niin paljon haittaa ole jos laskee etuja (kuten ulkomailla halvemmat hinnat, laajempi valikoima yms.yms.)

Lähetän päivittäin itselleni viestejä siitä, miten voin pitää naiseni tyytyväisenä ja miten joku tilaukseni tai viestini lähettäminen on epäonnistunut...

Minulle tulee päivittäin roskapostia, jossa näkyy lähettäjänä oma sähköpostiosoitteeni. Otsikot ovat hvyin erilaisia kuin roskapostissa yleensä, siis ei mitään peniksenlaajentaja-mainoksia, vaan sellaisia, joissa yritetään uskotella minun tuntevan viestin lähettäjän. Tyyliin Did you lose my number? tai Don't keep avoiding me.En tietenkään avaa niitä.Tuleeko kenellekään muulle tällaisia?

itse kehittelemiinsä osoitteisiin ja jos ne yhdenkin kerran saavat viestin läpi, niin vastaanottavasta sähköpostiosoitteesta tulee välittömästi roskapostia lähettävä osoite.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat