Vierailija

Mitkä on miehen unelmien naisen kriteerit, noin niinkun yleistettynä? :)

Kommentit (16)

mutta ennen kaikkea kokonaisolemukseen, ei pelkkään ulkonäköön. Eikä todellakaan riipu siitä, miten huolellisesti meikkaa tai pukeutuu, vaan sen olemuksen on oltava sellainen toimiva ja tyyliimakuun sopiva.

Rakastuminen on sitten yleisessä tapauksessa henkien hommaa.- mies -

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

oma mieheni ei enää vuosien jälkeen ole kovin kiinostunut siitä että jaksan meikata ja pukeudun upeasti + muutenkin hoidan itseäni kolmen lapsen äitinä. Eli hän on saanut kaikki yhdessä paketissa, saisi arvostaa sitä enemmän mokoma äijä :D !!! Rakastaa, mutta kuulemma sama miltä näytän, muut miehet sen sijaan huomaa, mutta heistäpä en välitä.

Rakastuminenkin on "ensihuumaa" eli sitä suhteen alkukauden romanttista ja kiihkeää tunnetta. Siis sitä, joka tutkimusten mukaan haalistuu parissa vuodessa, mutta hyvässä lykyssä korvautuu rakastamisella.Pikemminkin pitäisi siis kysyä, millaiseen naiseen ihastutaan ja millaista rakasTEtaan...Ihastutaan ja rakastutaan seksikkääksi koettuun (tämä hiukan vaihtelee myös miehillä, eivät kaikki miehet pidä samoja asioita yhtä seksikkäinä) ja mielenkiintoiseen naiseen. Kyllä, myös naisen keskustelutavalla ja luonteella ON tässäkin vaiheessa merkitystä.RakasTEtaan sitten naista, joka on huumorintajuinen ja osaa antaa miehelle elintilaa, olematta liian päällekäyvä ja dominoiva. Sellaista, joka ITSE osaa rakastaa, olla hellä ja huomioiva. Sellaista, joka ainakin jollain perustasolla jakaa samat elämänarvot miehen kanssa.Myös miehille on tärkeää pidemmässä kumppanuudessa se, että siinä VIIHTYY, eikä tarvitse koko ajan jännittää puolison touhuja ja käytöstä. Ja jossa kokee tulevansa hyväksytyksi. Alkurakastumisessa sen sijaan se jännittävyys saattaa olla houkuttava tekijä, pidemmän päälle rasitus.Näin siis keskimäärin, kaikkia miehiä ei tietenkään voi tuohon muottiin survoa.

Olen 37v mies ja rakastunut vaimooni.

Kun omia opiskeluaikoja muistelee, ja nyt katselee joka päivä tuossa opiskelijaravintolan liepeillä noita nuoria - jos minkäkin moista tyyliä ja alakulttuuria edustavia, on selvää, että siinä sakissa ihastutaan kukin tyylinsä ja mieltymystensä mukaan.

ihastutaan ja rakastutaan siihen kaunottareen, mutta joudutaan tyytymään siihen rumaan, pahalle haisevaan anti-meikkaaja av-mammaan kun se kaunotar lähti sen helvetin rikkaan jyllenbergin matkaan

-ihastutaan kauniiseen naiseen, joka pitää itsestään huolta (on hyvännäköinen, hoikka, pukeutuu ja meikkaa seksikkäästi jne)

-rakastutaan fiksuun ja positiivisella tavalla itsevarmaan naiseen, joka on löytänyt paikkansa (työ)elämässä ja pitää itsestään, pukeutuu tyylikkäästi jne.Sitten jos nämä molemmat saa samaan pakettiin niin vot!!

Rakastumiseen tarvitaan sitten se kaunis sisinkin ja ulkonäkö jää toiselle sijalle. Toki ulkonäön täytyy olla miestä miellyttävä, mutta tärkeämpi on silloin se sisin.

Ihastus kohdistuu ulkoisiin seikkoihin, rakastuminen taas on selittämättömämpää "kemiaa", luonteiden pitää jollakin tapaa kolahtaa yhteen. Eli jos mies ei rakastu kauniiseen naiseen, niin ei se välttämättä tarkoita, että kyseinen nainen olisi sisäisesti ruma.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat