Vierailija

Rv 25 ja tuntuu, että pienikin ponnistus esim. vaatteiden vaihto ottaa koville ja syke nousee heti yli 130. Hemoglobiini oli muutama viikko sitten 110. Olen syönyt rautaa, mutta en tiedä onko auttanut. Onkohan normaalia.? Nyt leposyke n. 80 ja normaalisti leposykkeeni ollut alle 70.

Kommentit (9)

ihan noin hurjasti

raskaus nostaa noin 10% pulssitasoa

eli lepo syke on ihan okmutta tuo 130 pienenkin liikkeen seurauksena ei kuulosta hyvältäoletko muuten terve, eli infektio esim mm nostaa sykkeen nopeaan ja herkästi

Verenpaine oli 53/100, vaikka itsekin luulin, että olisi ennenmmin korkea. Peruskuntoni on ollut hyvä ja kesällä vielä mm lenkkeilin tuolla samalla n.130 sykkeellä. Siksi ihmetyttääkin, vaikka tiedän, että normaalia, että nousee jonkin verran.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja olen huomannut että mitä *alempana* verenpaine on, sitä korkeampi on syke. Juttelin asiasta tätini myös kanssa jolla on luonnostaan todella alhainen verenpaine ja vaikka hän on ihan hyväkuntoinen (harrastaa liikuntaa 5krt/vko) niin leposyke huitelee 80-90 tietämissä.

Ja hemppa 110 tienoilla, syön rautaa mutta ei se auta.

Elämäntapamuutos.

Täytyisi tarkistaa lääkkeet, ja vähentää kahvia ja kovia rasvoja.

jossain vaiheessa kuntoilin tosi paljon, juoksin 5 krt viikossa 10km kerrallaan, ja syke ei juurikaan laskenut. Mun ei myös kovin paljon tarvitse tehdä, että syke on yli 100. Syön terveellisesti, en tupakoi, liikun... Silti syke on vaan korkea. Mutta ei kai se hemoglobiiniin mitenkään liity? Se on mulla aina ollut tosi hyvä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat