Vierailija

Eli olemme miettimässä taloa jossa on vanhat viemärijärjestelmät ja ne pitää tehdä kuntoon vuoden 2014 mennessä. Paljonko tämä suurinpiirtein maksaisi, tietääkö joku?

Kommentit (4)

eli tarkoitatko sitä, että vain likakaivot uudistetaan vai mitä? Vai myös putkistot talon sisällä? Sehän nimittäin lisää hintaa melkoisesti. Kaivojen uusimisessa kannattaa laskea myös se, kuinka suuri osa pihasta menee uusiksi, esim. tarviiko tehdä uudet imeytyskentät? Laske paljonko maksaa kaivinkoneella tehdyt pihatyöt, tarviiko uutta multaa ajaa jne. Kyllä tuo 20 000 voi olla ihan realistinen.

Meilläkin vanha talo ja vanhat systeemit. Eipä olla hoppuiltu, sillä kellään ei ole ihan tarkkaa tietoa mitä ne määräykset ovat sitten 2014. Pahimmillaan se on umpisäiliö kaikille.

Panospuhdistamoista kuuluu vain huonoa, puhdistuskentät tukkeutuvat ja pitää uusia silloin tällöin.

Paljon vaikutta millaisella alueella talo on. Onko tulevaisuudessa kunnallinen verkko mahdollinen? Onko vesialueita lähellä? Jos ei ole, voi olla että saa valuttaa nesteet ojaan jne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olisin itse ajatellut että 10 000-20 000 euroa. Jos me nyt tuota taloa vakavasti ajatellaan niin tuo pitäisi näkyä myös hinnassa, eli että jodumme tekemään isomman "rempan" myös kohtapuoleen. Osa putkista pitäisi ilm. vetää myös pintavetona uudelleen, summaa sille 3-4000 euroa.ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat