Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

mutta nykyään rotukoirat noin 700-1500 e.

Kommentit (9)

Olemme jo pitkään haaveilleet koiranpennusta. Mutta minun mielestäni tuo rotukoiran 1000-1500e on ihan kamala hinta!!

Ja siitä syystä emme ole vieläkään saaneet koiraa..kun ei vaan ole tuon verta ylimääräistä. Harmittaa ja surettaa...

otti kääpiöpinserin.Makso 900€, mutta on aivan karsee piski.Murisee ja käy vieraita punttiin kiinni ja mitä oon niistä lukenut niin varsinkin uroksilla aika yleinen ongelma. Se on iso koira pienessä koossa ja tarvii kunnon koulutuksen.Se ei ole mikään pikku puudeli joka hemmotellaan pienen kokonsa vuoksi. Itsekkin koira ihminen, mutta siitä rodusta en tykkää tai ainakaan anopin tapauksesta.Ei tee mieli lapsia enää viedä mummolaan kun koira hyökkäilee ja ne vaan naureskelee et voi kun sä oot nyt hassu!!!!et jos otat niin alusta asti kunnon kuri ja luulot pois niin voi kasvaakkin ihan fiksu yksilö...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

1500 euroon. Pilsneri varmaankin lähempänä yläpäätä, mutta ei nyt ihan chihun hinnoissa.Käyttökoirat ja monet isommat koirat ovat yleensä pentuina halvempia kuin pienet seurakoirat. Käyttökoirien arvo nousee koulutuksen ja tuloksien myötä, seurakoirien arvo taas on yleensä pentuna korkeimmillaan (jos ei sitten puhuta aikuisena jalostukseen myytävästä näyttelytähdestä seurakoirien kohdalla.)

Riippuu koirasta, suvusta, jne. Pilsneri on varmaan siinä tonnin kieppeillä, voi toki olla halvempi tai kalliimpi, juuri suvusta ja koirasta itsestäänhän tuo riippuu pitkälti. Meillä halvin rotukoira on saatu 300 eurolla ja kallein olikin 2200.

että tuo hankintahinta 1000-1500 euron summa koirasta on pieni verrattuna siihen mitä koira tulee maksamaan sinulle jatkossa. eli kannattaa miettiä onko koiraan varaa ollenkaan vai ei.

Tonnia veikkailinkin hinnaksi. Juu, älkää huoliko - olemme harkinneet koiranhankintaa jo useamman vuoden ja odotelleet, että kuopuskin kasvaa kouluikään. Tarkoitus on hankkia narttu ja kouluttaa se heti alusta asti.Agilityä tai tokoa suunittelemme isojen tyttöjen harrastuksiksi koiran kanssa. Ei koiran hankinta hinnasta ole kiinni - kunhan vain uteliaisuudesta kyselin :-) Koirasta tulee olemaan niin paljon iloa koko perheelle, että eiköhän se tule maksamaan hintansa takaisin moneen, moneen otteeseen!

Ensimmäinen kultsumme maksoi 850 euroa.Toista odottelimme vuoden verran kun halusimme juuri tietystä nartusta koiran. Kävimme katsomassa narttua ennen synnytystä ja tapaamassa kasvattajaa (ajoimme päivässä espoosta närpiöön ja takaisin). Kun pennut olivat syntyneet niin kävimme kerran vaasassa katsomassa niitä (taas matka espoosta vaasaan ja takaisin autolla). Silloin maksoimme myös käsirahan joka oli jotain 100-200 euron välillä ja sovimme että otamme pennun. Kun läheni luovutuspäivää niin piti vielä kasvattajalle soittaa että mitäs se pentu maksoikaan. Emme olleet hinnasta puhuneet ollenkaan, hinta ei ollut se este vaan halusimme juuri tuon koiran. Maksoi sitten muistaakseni 1250 euron hujakoilla. Emä käyttövalio joka aika harvinaista kultsuissa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat