Vierailija

n36

Sivut

Kommentit (53)

mutta joillakin miehillä tahtoo olla tapana kerskua näillä asioilla, joten jutut kyllä liikkuu......Lainaus:

En mulla ole ainakaan tapana vahdata kavereideni tai vaikka naapureideni seksikäyttäytymistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Seurustelusuhteita takana kolme, kaksi ensimmäistä suhdetta 1-2 vuotta/suhde, 14-vuotiaasta sama mies, jonka aikana ei muita. Hiplailuja vähän enemmän.Tuo sata tulee tosiaan täyteen aika helposti jos on useita vuosia sinkkuna ja ei paheksu yhdenyön juttuja. Ei siinä tarvitse mikään epätoivoinen jakorasia olla, jos on tapaus tai pari kuussa. Jos oma moraali ei sitä kestä, silloin ei kannata, mutta jos kestää, niin mikäpä siinä.

Voi olla, että joku on unohtunutkin laskuista. Mutta raaka arvio on varmaan 20-30 välillä. Nyt sama mies kohta 4 vuotta. En tiedä vielä jääkö se tähän.

Ihan yhdyntöihin asti menneitä juttuja noin 10 miehen kanssa, mutta jos mukaan otetaan suuseksi ja sp-elinten hiplailut, niin lukumäärä tuplaantuu. Jos taas otetaan mukaan nuoruuden kiihkeät pussailut ja rintojen kähmimiset, niin noin 20 miestä tähän vielä lisää...Eli laskutavasta riippuen 10 / 20 / 40.N 35

Voitko näyttää jonkun lakikirjasen jonka perusteella voit "seli selitellä" ja todeta "ei siitä mihinkään pääse, tuo on ISO luku" ja että "yli 5 on jo iso luku" ja että 50-100 on jo vähän liikaa?Jos olet niin ruma ja tiukkapipoinen nutturapää niin älä syyllistä muita siitä ettet ole saanut kuin sitä omaa nahjusta ja dildoa.. ja tuskin edes tuota jälkimmäistä kun sehän nyt on pervoa ja voi pian paikat kostua kun kiihottuu..

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat