Seuraa 

Onkohan olemassa yhtään pienempiä pinnasänkyjä kuin tuo 60x120cm? Minusta vähän pienempikin riittäisi ja mahtuisikin makuuhuoneeseen paremmin:) Vai olenko ainoa, jonka mielestä tuollainen on ylettömän suuri lapselle, joka siinä nukkuu.

Kommentit (4)

Meillä oli vanha pinnis käytössä ja oli huomattavasti pienempi kuin nämä uudet. Teetimme siihen uuden patjan. Nyt poika 1v7kk ja on nukkunut "isojen poikien "sängyssä parisen kuukautta.

Jos olet kiinnostunut tai joku muu pienestä pinniksestä, niin täältä saapi. Lähtee ihan tuon patjan hinnalla. Sänky tulee kaupan päälle:)

Jos kiinnostusta, niin voin käydä mittaamassa huomenna patjan.On nyt varastossa.

Niin, mutta ei kait siinä pinnasängyssä nukuta kuin sinne 1.5 v vanhaksi. Ei ainakaan meidän vanhemmat lapset ole nukkuneet. Niin minusta on hullua hommata sänky, joka on sopiva sitten kun sitä ei enää tarvita. En siis mitään hirmu pientä 'vauva' sänkyä kaipaa, mutta vähän pienempiä mittoja kuin tuo 60x 120 patjalle +sängyn reunat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä on vauvalle ollut tarjolla kolme vanhaa pinnasänkyä ja kaikki ovat olleet pienempiä kuin 60x120. Pienempi koko aiheuttaa jonkun verran vaivaa, koska patjoja, lakanoita jne myydään valmiina vain tuossa 60x120 cm koossa. Kaupassa on tullut vastaan vain noita isompia, mutta kannattaa hankkia jostain kirpparilta tai vastaavasta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat