Vierailija

Pitääkö kestovaippa huomioida vaatekoossa, jos esim. fuzzi bun taskuvaippa?Te, jotka osakestoilette, niin paljonko vaippoja kuluu päivässä?Ja vielä, mihin käytetyt vaipat oote laittaneet esim. mummolan yökylässä ja perepäivähoidossa? Onko ollut ongelmia hoitopaikan kanssa kestovaippojen käytössä?

Kommentit (2)

kyllähän ne vähän paksuntaa tosiaan, meillä se on ollut lähinnä helpotus kun tyttö on muutoin niin hoikka, niin pysyy housut paremmin jalassa kun on kestovaippa. Housuja en niin ole miettinyt muuten, mutta jos bodyja käytätte niin niiden pitää olla vähän isompia, että pituus riittää. Meillä käytössä omatekoiset taskuvaipat, ei kai sillä merkillä niin väliä?Me kestoillaan aina kotona, ja nyt kun jo pottaankin menee niin silloin jos on potta-asiat just hoidettu niin sitten myös lyhyemmät ulkoilut ja kauppareissut menee kestoilla. Mutta jos on pidempi reissu tai tietää että joutuu vaihtamaan niin sitten on ollut tavallinen vaippa. Öisin myös on tavallinen, kun pissii niin paljon vielä.Meillä menee 3-7 kestoa/päivä, vaihdan aina kun tulee pienikin pissi (harjoitellaan pottailua, niin käydään usein ja vaihdan aina kuivan samalla), kertakäyttöisiä menee 1-2/pv.Hoitopaikassa ei ole käyetty kestoja (on osa-aikahoidossa), muutoinkin reissussa käytetty kertakäyttöisiä.

Bodyjen on oltava kokoa isompia kestojen kanssa.Hoitopaikka ilmoitti aika selvästi, että heillä käytetään kertakäyttöisiä. Oltaisiin varmaan muuten viety sinne pussi kestovaipoille...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat