Mikä on tiskikoneen merkitys? Samassa ajassa tiskaa, kuin tyhjentää ja täyttää sitä.

Vierailija

.

Kommentit (15)

Vierailija

(Ts. vain mies syö pääosin kodin ulkopuolella.)En siis todellakaan tiskaisi tällaisen porukan astioita samassa

ajassa kuin tyhjennän ja täytän tiskikoneen!Toinen tärkeä pointti tiskikoneen käytössä on se, että se kuluttaa

paljon vähemmän vettä ja täten myös energiaa kuin käsintiskaaminen.

Näin säästyy rahaa ja luontokin kiittää.

Vierailija

monesti tuntuu että "käsin olisit jo tiskannut"Kone tekee kyllä myrkyillään puhtaampaa jälkeä ja lapset rikkovat vähemmän astioita, käyttäessään konetta. Meidän perheessä ei siis aikuisilla mene yhtään tiskaukseen, kun lapset hoitaa.Itse kyllä suosin sitä kahden koneen mallia, silloin vasta koneelinen pesu on aikaa säästävää ja kätevää.Seuraavaan asuntoon hommaan pri pienempää konetta.

Vierailija

tiskaamiseen kuluva aika vähentynyt olennaisesti, samoin on käynyt veden kulutukselle! Täyttämiseen ei kulu aikaa, kun laittaa astiat aina saman tien koneeseen (silloin kun ilman konetta laittaisit ne tiskipöydälle tai tiskialtaaseen odottamaan pesua). Likaiset astiat katoavat näkyvistä saman tien eivätkä jää tiskipöydälle lojumaan. Tyhjennys vie pari minuuttia aikuiselta, lasten kanssa tehtynä vähän kauemmin.

Vierailija

Siinä yksi hyvä syy.Monia muitakin on, kuten keittiön siistinä pysyminen, nopeampaa kuin käsintiskaus.Pesetkö pyykinkin käsin ja hetken päästä täällä kyselet, että mikä tarkoitus pesukoneella on.

Vierailija

No en minäkään tiskaa siinä ajassa. Tai jos tiskaisikin, joutuisin tekemään sen monta kertaa päivässä. Tiskikone pyörii vain joka toinen tai joka kolmas päivä, eikä sitä tarvitse joka päivä siis edes tyhjätä. Ja kyllä sitä käsitiskiäkin (ainakin meillä) tulee, vaikka tiskikone onkin, enkä kyllä niiden lisäksi jaksaisi/ ehtisi enää niitä tiskikoneen tiskaamia astioitakin tiskata.

Vierailija

johan se tiskiveden valuttamienn kestää kauemmin kuin tiskikoneen täyttäminen. Lisäksi jos on paljon astioita joutuu sen veden viellä vaihtamaan välillä. Ja tiskaamaan usean kerran päivässä ettei ruoka pinty astioihin ja sitten niitä vasta saa hangata.Oletko koskaan nähnyt? kokeillut tiskikonetta???

Vierailija

Täyttöön menee noin 2min, tyhjentämiseen 1min.5henkisen perheen tiskeihin käsin tiskaten menee ainakin 20min ellei enemmänkin/pvä!Sitäpaitsi tiskikone säästää vettä, uudet koneet pesevät tosi vähällä vesimäärällä.

Vierailija

Meillä tulee kaksi tai kolme koneellista tiskiä päivässä enkä kyllä ehtisi millään niin kauaa tiskaamaan, mikä käsin tiskatessa menisi. Koneella saan myös puhtaampaa jälkeä.

Vierailija

Kyllä meilläkin kävi joulun aikaan toisina päivinä 3x mutta ruokavieraita oli silloin toista kymmentä. Taisin vastata itse kysymykseeni. ;)

Vierailija

- koneeseen saa astiat suoraan, eivät pyöri näkösällä tiskipöydällä- säästää vettä verrattuna siihen että pesee/huuhtelee juoksevan veden alla- saa pestyä kuumemmassa kuin käsinpesussa (silloin kun siihen on tarvetta)

Vierailija

on nopeampaa, kun kone pesee.Muita merkityksiä:

- hanskat kädessäkään ei viitsi tiskata, joten vedellä läträäminen vanhentaa käsiä ja läträystähän on jo liikaakini, kun pesee lasten kakkapyllyt

- siisti tiskipöytä, sillä en todellakaan haluaisi pestä aina, kun tulisi pieninkin pestävä

Kumma juttu, että anoppikin, jolla ei ole tiskikonetta ja joka oli meillä, kun me olimme lomilla käytti konetta. Sanoi, että aluksi oli ajatellut pesevänsä itse, mutta mukavuudenhalu voitti.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat