Eilen ykkösellä se ulkonäköohjelma kotimainen, outoja naisia siinä

Vierailija

siinä oli sellanen keski-ikäinen nainen, jolle oli tehty monta kauneuskirurgista toimenpidettä. Oli aika erikoisen tuntuinen nainen.Entäpä se erikoissairaanhoitaja, joka naiselle laittoi niitä piikkejä - sillä oli tosi erikoiset kasvonpiirteet vai mitä?Susanna Penttilä oli niin luomua ja heppaa ja tallia.

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

että ohitettiin täysin ne esteettisen kirurgian asiakkaat, jotka ovat täysin normaaleja (myös itsetunnoltaan), fiksuja ja leikkaus jää siihen yhteen. Taas vahvistettiin sitä stereotypiaa, että leikkauksessa käynyt on automaattisesti jollain tapaa sairas korvien välistä.

Vierailija

Meriläiselle on tehty ylä- ja alaluomileikkaus. Siitä hän kyllä kertoi... Sen lisäksi oli ehdoteltu muuta, mutta ei ilmeisesti halua lähteä siihen rumbaan mukaan.

Vierailija

samaa katsoin itsekin! Suunseutu oli kyllä aikas laitetun näköinen! Ihmettelin myös tämän kauneusleikkauksia ottaneen naisen mietteitä ja tuli hieman surullinen olo hänen puolestaan. Sen laihduttaneen naisen puolesta olen kyllä tosi iloinen, toivottavasti muutkin ylipainoiset saivat tsemppiä hänestä!

Vierailija

Hän oli kutsunut aika paljon vieraita, ja he eivät saaneet sanottua kovinkaan paljon per vieras. Monilla olisi varmasti ollut paljon enemmän annettavaa. Ja se vaalea, hirveän paljon leikelty nainen oli ihan selvä moka toimittajalta. Hänhän ei meinannut pysyä asiassa, vaan jutteli ties mitä.

Vierailija

Lainaus:

nainen joka oli jäänyt koukkuun näihin kauneuskirurgisiin toimenpiteisiin oli siis vasta vuonna 05 lopettanut imetyksen,ettei nyt niin keski-ikäinen ollut miltä näytti! olisi varmaan enemmän ikäisensä näköinen jos olisi jättänyt noi leikkaukset väliin. Ja se hoitsu joka pisti sitä botuliinia? on näköjään "hiukan" muokannut ylähuultansa!! (tunnen sen entuudestaan on lapsen luokkakaverin äiti)

Vierailija

muutenkin ohjelman aihe. ulkonäköpaineet tms. (en katsonut ohjelmaa).

Toisenlaisessa ohjelmassa voivat olla sitten ne, jotka käyttävät ulkonäkökirurgiaa vaikka pahojen palovammojen tms. syiden vuoksi - suuri osa "kauneuskirurgiastahan" on tällaista tallaista ennallistamista, jonka tarkoituksena on korjata sairaudesta tai onnettomuuksista johtuvia vaurioita siten, että ihminen ei erottuisi niin selvästi "massasta".

Vierailija

Eli sellaista, jolla on "tarvetta" leikkauksille ja jonka työ lähes vaatii niitä. En seurannut ohjelmaa koko ajan, mutta mulle jäi sellainen kuva, että hän ei ollut mitenkään jäänyt koukkuun tms ja oli ihan tyytyväinen? Vai oliko siinä muuta?

Vierailija

En periaatteesta kato noita vasemmistokanavia (yleä) mutta olisi ehkä kannattanut tehdä poikkeus ja mielenkiinnosta katsoa ko. ohjelma.. ja mitä susanna penttilään tulee. Voisin kyllä itsekkin ottaa sellaisen vartalon :P

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat