Seuraa 

Täällä kysellään taajaan konsteja ontelosyylien poistoon. Pannaan nyt tähän omakohtaisesti tehokkaaksi kokeiltu konsti...Nimittäin. Syylät toki häviävät itsekseenkin ajan kanssa, mutta joskus ne voivat olla hyvinkin sitkeä vaiva. Meillä ne kukkivat pitkälti yli vuoden ja niin, että aiheuttivat ympäristöön atooppisen kaltaisia, kovasti kutiavia ja punottavia läiskiä (tyypillinen ihoreaktio herkkäihoisilla, sanoi ihotautilääkäri).Monenmoisia konsteja kokeiltiin. Mutta tämä tehosi:

- osta ruisku, pienikokoinen. Ruiskujen kärki on viistoteräinen, eli / -mallinen, ei >

- Vie tuo kärki molluskan pään läpi. Se ei satu, terä on terävä ja ohut. Halutessasi voit toki käyttää puuduttavaa voidettakin.

- Nosta molluskan kärki terällä rikki. Älä siis revi koko syylää. Hiukan voi tulla verta, mutta operaatio ON hellävarainen, eikä verrattavissa koko syylän irtinyppimiseen. Tätä on kokeiltu jopa silmäluomessa oleviin syyliin.Ja sitten annat kuivahtaa. Syylä häviää lyhyessä ajassa. Toki operaatio ei hävitä virusta iholta, joten muualle voi tulla uusia syyliä, mutta ongelmayksilöt se kyllä kuihduttaa ja kokemuksemme mukaan (kun uudetkin tulokkaat heti käsitellään) hävittää ihottuman kokonaan.Puhtaudesta pitää muistaa huolehtia eli puhkotut syylät pidetään puhtaina. Molluskoja tulee herkemmin kuivalle iholle, joten ihoa kannattaa rasvata - rasvaaminen sinänsä ei hävitä molluskoja (niitä ei voi "tukehduttaa" rasvaan, ne kun eivät ole eläimiä...)Ohje on saatu yleislääketieteen erikoislääkäriltä ja kokeiltu ainakin yhteen lapseen omakohtaisesti.

Kommentit (4)

että meillä hävisi tytöllä molluskat kun sai 2iltana Ataraksia. En tiedä oliko sattumaa vai ei mutta niin vain katosivat ja niitä oli paljon ja kaikki puhkomis ja nyppimis jutut oli jo kokeiltu aina osterivinokas tabuja myöten.

Mä sain terkkarilta kans pieniä neuloja, joilla esikoiselta puhkoin käsissä olevat ontelosyylät ( eivät siis olleet vielä ehtineet levitä muualle) ja ne hävis kyllä nopeesti! Eli toimii.Samaisen esikoisen kohdalla olen hänen olleessan pieni 1-2 v. kokeillu Remasan- osterivinokas kapseleita. Niillä kans syylät hävis, mutta siinä kesti kauemmin- kuukausia siis. Eli molemmat kokeiltu ja toimii.Nyt ei ole ollut pitkään aikaan molluskan molluskaa. Toisella ja kolmannella muksulla ei oo tota vaivaa ollu ollenkaan

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

voi auttaa ainakin sikäli, että koska se poistaa kutinaa, lapsi ei raavi syyliä ja se vähentää niiden tulehtumisriskiä ja leviämistä (virus ei leviä kynsien alla)? Maallikkomutua tämä...

kun ne tulehtuivat ja vartaloon (vars. käsivarsiin) tuli kuvatun kaltaista ihottumaa. Lääkäri hoiti homman, itse en olisi siihen ryhtynyt. Poistamisen jälkeen molluskoita ei enää tullut lisää ja ihottumakin parani nopeasti.Puhkominen ei kuitenkaan tosiaan itsessään poista virusta elimistössä eikä takaa sitä, ettei uusia molluskoita ilmaantuisi. Luulen, että poikani elimistö oli juuri häätämässä virusta muutenkin tuossa vaiheessa. Poistaminen vain edesauttoi tulehduksen ja ihottuman paranemista. Tulehdushan olisi voinut olla ikäväkin, jos siihen ei olisi puututtu.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat