Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kumpaan ryhmään sinä kuulut?

Kommentit (16)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mutta jos mä jotenkin haluan tuota ukkoa inspiroida, niin mä leivon hame päällä ja ilman pikkareita.. Sillä on joku höperö fetissinpoikanen seksinnälkäisestä 50-luvun kotiäidistä (siis kellohame ja hiuspanta, tiedättehän?).. ja mähän ruokin miehen mielitekoja ihan surutta! :D

Itse nyt en nakuilualalle ole lähdössä, mutta jos kokisin sen kutsumuksekseni niin kyllä mä mieluummin siivoaisin alasti kuin vetäisin sylitansseja.Itse siivoan tasan niissä vaatteissa jotka mulla sattuu päällä olemaan, oli mies kotona tai ei. En vaihda rötkömpiin enkä seksikkäämpiin.

mulla on vaan pienet laput tissien päällä, pillu paljaana (mies voi välillä käydä tökkimässä munalla kun imuroin), sukkanauhaliivit ja sukat+korkkarit. Meikkiä on ja irtoripset, Chanel 5 tuoksuna.Lapset kyllä katselevat ihmeissään ja lasten kaverit, mutta eihän sille mitä voi! Miestä pitää miellyttää! Sehän saattaa ottaa vaikka rakastajattaren!

Jos miehesi on kotona, siivoaTKO...

eli oletus on nimenomaan niin, että vaimo siivoaa...

Lainaus:

Vierailija - 9.1.2009 15:37 (ID 1238818)

Oletko joku femakko? Eihän ap kommentoinut KUKA siivoaa ja kuka EI.Lainaus:

mulla on vaan pienet laput tissien päällä, pillu paljaana (mies voi välillä käydä tökkimässä munalla kun imuroin), sukkanauhaliivit ja sukat+korkkarit. Meikkiä on ja irtoripset, Chanel 5 tuoksuna.
Kai sä myös kiemurtelet "seksikkäästi" pölynimurin letkun ympärillä.Luin muuten jostain lehdestä taannoin ilmoituksen, jossa nainen tarjoutui tekemään kotitöitä (siivoamaan yms.) alasti, maksua vastaan tietenkin.

Onko kellään kokemusta?

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat