Vierailija

Jos tämä ei ole murhaamista, niin mikä on?

Uutistoimisto AFP kertoo YK-lähteisiin viitaten, että Israel olisi pommittanut viime viikonloppuna taloa, joka oli täynnä siviilejä. Kolmisenkymmentä olisi mahdollisesti kuollut iskussa. YK:n mukaan Israelin sotilaat olivat evakuoineet noin 110 palestiinalaista taloon, jota he vuorokautta myöhemmin pommittivat.

Reuters, DPA, AFP

Kommentit (10)

Israelin armeija estää auttajien pääsyn haavoittuneiden ja kuolleiden luokse? Mm. antoivat lasten nääntyä nälkään ja janoon neljä vuorokautta äitiensä ruumiiden ääressä. Kun armeija lopulta päästi auttajat talolle, lapset olivat jo niin huonossa kunnossa, etteivät enää jaksaneet kävellä... Lisäksi talossa oli yksi haavoittunut mies.Lisäksi YK:n avustuskuljetuksia ammutaan, vaikka Israelin armeijaa on tiedotettu niitten liikkeistä, jotta niitä EI ammuttaisi.Miksi ihmeessä YK:n ja Punaisen Ristin todistamia julmuuksia ei tuomita??? Miksi edelleen joillakin ovat laput silmillä kaiken sen pahan edessä, mitä Israel tekee "puolustautumisen" nimissä.Israelin sotatoimet palestiinalaisia vastaan lisää vain juutalaisvihaa (ei vain ko. alueella, vaan myös ympäri maailmaa), ja näin Israel varmistaa terrorismin jatkumisen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Siis Israel ei ole kyennyt eliminoimaan Hamasta, joten oiskohan aika miettiä toisia keinoja, paitsi Israelhan uskoo väkivaltaan viimmeiseen pisaraan kun niiden uskonto sen sallii ja siihen heitä kehoittaa.Huvittaa kun ne omiaankin ampuivat siellä, pelkkää summanmutikassa räiskintää ja sitten syytetään Hamasta mukamas ihmiskilpien käytöstä kun eivät erota omiaankaan joukosta. Kaikki jotka tielle sattuu ammutaan...

opettaja kertoi, että raamattua tutkimalla on tultu siihen tulokseen että "ihmiskunnan viimeinen ja tuhoon ajavin sota" alkaa Israelin kupeesta.Oikeasti tuo on todella silmitöntä! Juuri tuo miten kovasti tätä vihaa kohdistetaan lapsiin ja muihin siviileihin. Tässä alkaa olla mielestäni rotuvihan merkkejä.

Teki pahaa aamulla katsoa uutisista 8v poikaa jolla oli 2 luotia päässä. Käsittämätöntä typeryyttä miehillä joista saa naiset ja lapset maksaa.

....kunnes Israelin silloinen pääministeri Yitzhak Rabin salamurhattiin.Ja salamurhaaja oli.....ei, se ei ollut Hamas tai muukaan palestiinalainen/arabimaiden terroristijärjestö vaan israelilainen äärioikeistolainen opiskelija jonka mielestä oli häpeällistä että Israel oli tehnyt rauhan palestiinalaisten kanssa.Oikeasti tuolloin oltiin jo niiiiiin lähellä pysyvää rauhaa israelilaisten ja palestiinalaisten välillä että ei ole tosikaan. Kaikki väkivalta kummaltakin puolen oli jo loppunut, ihmiset uskoivat puolin ja toisin johtajiinsa. Paitsi sitten muutama idiootti äärijuutalais-ryhmä jonka mielestä Israelilla on jumalallinen oikeutus lähes mihin vaan.Monet ovat sitä mieltä että jos ko. salamurhaa ei olisi tapahtunut niin esim. 11.9.2001 ei olisi myöskään tapahtunut koska alue olisi vakaantunut.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat