Vierailija

MIten olette onnistuneet sisustamaan makuuhuoneenne kauniiksi? meillä on ihan tavallinen 160cm sänky jossa nukumme toistaiseksi kolmistaan. pian meille syntyy vauva ja haluaisimme jatkaa perhepedissä nukkumista, mutta miten sen tekisi "tyylillä"? tarvitsemme varmaankin kolmannen sängyn jotta mahdumme kaikki.olen nähnyt vain kauheita virityksiä, jossa sänky on lykätty käytännön syistä (putoamisvaara) kahden seinän kulmaan..

Kommentit (9)

Mutta onko se sisustuksellisuus makuuhuoneessa niin tärkeää juuri nyt kun lapset on pieniä? :) Oikeesti? Pari vuotta voi laittaa vaikka sen makuuhuoneen oven kiinnikin, silloin kun esittelee kotiaan vieraille. Ei kukaan mene makkariin kurkkimaan jos ei tyrkytetä. Ja jos menee, niin aina voi sanoa, että meillä on nyt tälläinen vaihe elämässä, niin täällä on sisustus toissijaisena, kun pitää varmistaa ettei lapset tipu sängystä.Meillä on makkarissa kaksi parisänkyä vierekkäin, eli seinästä seinään sänkyä, eipä pääse kummastakaan reunasta lapset tippumaan lattialle :-) Ja toisessa sängyssä on pää-pääty aika korkea (n. 60cm patjan pinnasta), se sänky on vielä käännetty niinpäin että se pää-pääty on jalkopäässä, ettei vauva pääse konttaamaan tai kierähtämään jalkopäästäkään lattialle. Se toinen, matalampi pääty tietysti sitten seinää vasten. Eli vauvan kanssa nukutaan sitten siinä korkeareunaisessa sängyssä, se on aika turvallinen kun aikuinen nukkuu siinä vieressä niin että vauva on seinän puolella. Oma taaperomme siis jo konttailee. Ehtii sitä makkaria sitten taas sisustella kun saadaan lapset isommiksi ja omiin sänkyihinsä nukkumaan enimmän osan ajasta :-)

Lyhyen aikaa ne lapset kuitenkin vaan perhepedissä ovat. Meillä on juuri tuollainen hirvitys eli kolme runkopatjaa vierekkäin ja laitimmainen on seinässä kiinni jotta vauva ei pääse tippumaan. Parisänkyyn on oma päiväpeitto ja runkopatjaan oma. Ei se nyt mikään sisustuksen kukkanen ole mutta toimii ja on siisti. Riittää toistaiseksi kun vielä perhepeti käytössä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

toiselle sisustaminen ei ole tärkeätä pikkulapsiaikana tai makuuhuoneessa ylipäänsä (en mäkään sinne vieraitani vie), toinen taas haluaa, että juuri nyt kun kaikki muu on sekaisin, edes makkarissa on hyvä ja rauhaisa olla...Minä tekisin niin, että ostaisin sen kolmannen sängyn runkopatjana ja siihen irtolaidan, jottei lapsi putoa. SInänsä en kyllä usko, että pieni lapsi unissaan huitaisisi kovin kovaa vauvaa, tuskin lasten vierekkäin nukuttamisessa on enempää vaaraa kuin vanhemman vieressänukuttamisessakaan.Päiväpeitteen ompelisin itse. Kangaskaupasta saa haluamansa tyylistä ja värisä kangasta haluamansa määrän ja siitä voi sitten ommella yhtenäisen päiväpeiton - tai kaksi.Perhepedissä nukkumisen mukavuuden kannalta olennaista on varmaan, että teillä on riittävän paksu ja koko sänky-yhdistelmän levyinen petauspatja. Sen voi joutua teettämään, mutta se kannattaa kyllä.

mistä löytyisi kolmen sängyn levyisiä päiväpeittoja Ei tyyliä "mummo"?entä putoamisvaara? miten sängyssä voisi nukkua turvallisesti ilman, että vauva tai lapsi putoaa? vauva ja lapsi eivät varmaankaan voi nukkua vierekkäin, ettei lapsi vahingossa huitaise vauvaa.. eli jomman kumman pitää nukkua laidalla.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat