Vierailija

Päälle toppahaalari, pipo ja hanskat. Alle t-paita, sukkahousut ja villahaalari.

Kommentit (6)

on sukkikset + t-paita, housut ja pitkähihainen paita. Jos kovin tuulee niin sit villapuku väliin ja tietty toppapuku, kypärämyssy, villasukat ja lapaset + rukkaset.

No minusta tuo vaatetus on talvipakkasella lähinnä omituinen, riippumatta siitä minkä ikäinen lapsi on kyseessä. Oletan että alle kouluikäinen?Siis: t-pita, sukkahousut, villahaalari ja toppa-asu + pipo ja hanskat.Miksi t-paita?

Miksi pipo ja miksi hanskat?Miksi et laita pitkähihaista? Toppahansikkaita? Myssyä, talvimyssyä - ei pipoa?Meillä -10 asteen pakkasella on kyllä leikki-ikäisillä lapsilla enemmän:- aluspaita tai body, lyhyt tai pitkähih-

- kalsarit tai sukkahousut

- collariasu, pusero + housut

- villa-asu

-toppa-asu

- topparukkaset

- talvihattuKoululainen pukeutuu vähän eri tavalla mutta pitkähihaiseen paitaan silti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meidän 4-vuotiaalla on yleensä päällä pitkähihainen t-paita, collegehousut, huivi kaulassa, toppahanskat ja lämmin hattu plus tietysti talvihaalari. Villahaaria ei voi laittaa tai lapsi läkähtyy.

Riippuu minkä ikäinen lapsi on. Meillä 2 vuotiaalla päällä sukkahousut, pitkähihainen aluspaita, gollegepuku, villavaatteet, kauluri, lakki, kengät ja käsineet. vähemmällä vaatteella meidän lapsi palelee.

Minusta vaatetus on liian vähäinen. Tuolla pakkasella minusta talvikenkiin kuuluu villasukat, kaulaan kauluri ja t-paidan päälle collegepusero, vielä mielellään jalkaankin housut villahaalarin alle. Meillä on ollut koko syksyn päiväkodin kanssa ongelmia pukeutumisen suhteen, ja ongelmat vaan jatkuvat. ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat