Mitä teidän miehet tekee työkseen, jotka "ei ole koskaan kotona"?

Vierailija

Miten tilanne on ajautunut siihen, että vain äiti hoitaa lapsia ja kotia ja mies elää jotenkin ihan omaa elämäänsä? Tiesittekö jo ennen lapsia että perhe-elämänne tulee olemaan vain toisen vanhemman läsnäolon varassa?

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

Hänellä on kuitenkin myös hiljaisia aikoja, jolloin on paljon vapaalla. Ei silti välttämättä kotona tai käytettävissä, koska kehittää silloin ammattitaitoaan edelleen, tekee ilmaista työtä yms. Hänellä on oikeastaan työ ja harrastus sama asia niin että jos ei ole maksetussa työssä niin tekee melkein samaa ilman palkkaa.

Vierailija

Tiesin kyllä etukäteen ettei viikolla miehestä ole apuja lapsen kanssa, mutta kyllä sitä silti on joskus väsyneenä tullut miehelle ärähdettyä kun tulee vasta ysin jälkeen kotiin.Viikonloppuina ja lomilla on sitten lapsen kanssa lähes koko ajan. Ja kyllä sen eron lapsestakin huomaa, lomien tai pitkien viikonloppujen jälkeen isän syli on ihan yhtä hyvä kuin äidinkin, pitkien työrupeamien jälkeen taas vain äiti kelpaa.

Vierailija

tai siis hoito, sil on oikeesti paljon töitä, ja loppu ajan se on mun kotona, eli ei siis omassa kotona perheensä kanssa. siellä käy nukkumassa..yleensä..

Vierailija

Tiesin, mutta en tajunnut mitä se käytännössä tarkoittaa. Harvemmin tilanne ahdistaa, olen tottunut pyörittämään tätä yksi. Kaiken vapaa-aikansa mies on kotona ja osallistuu kodin hommiin ja lasten hoitoon. En siis voi sanoa, että mies eläisi jotenkin omaa elämäänsä.äiti ja lapset 4 v, 2 v, 4 kk

Vierailija

Mies perusti yrityksen vastusteluistani huolimatta, kun odotin toista lastamme viimeisilläni.

Aluksi yrityksen toiminta oli pienimuotoista ja miehellä oli aikaa olla kotonakin.

Sitten, kun osotin kolmatta lastamme (alle 2v yrityksen perustamisesta) tilanne räjähti käsiin ihan totaalisesti.

Mies alkoi ahnehtimaan töitä enemmän, kuin olisi ollut tarvis. Palkkasi työllisiä lisää yksi toisensa jälkeen. Laajenti toimintaansa toiselle alallekin...

Nyt miehellä on n 30 työntekijää ja hänen itsensä pitäisi hoitaa vain paperi töitä ja istua toimistossa, mutta ei se niin mene.

Hän käy ensin päivän töissä. Joskus päivä loppuu viideltä, mutta yleensä n klo 19-20. Eilen tuli kotiin vasta 23.50. Ja sitten työpäivän jälkeen hän alkaa tehdä niitä paperihommia.Joo, ymmärrän, että yrittäjän pitää tehdä paljon töitä. Mutta voisi se yritys sitten edes jotain tuttaa käteenkin...

Vierailija

Naimisiin mentiin nuorina opiskelijoina ja ensimmäisen lapsen syntyessä mies oli vielä eri työssä. On aina keskusteltu asiasta ennen kuin mies on uutta virkaa hakenut, mutta kyllä se silti yllätti, että työ vie niin paljon aikaa perheeltä.

Vierailija

Muutaman ekan vuoden jälkeen tuli seinä vastaan, en jaksanut kantaa vastuuta yksin. Nykyisin on kotona viikonloput, työaika arkisin 8-16, kesäloma 4vko.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat