outoa ettei elina nurmi halunnu erossa lasta itelleen

Vierailija

.

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

Erossa kuitenkin lapsi/lapset jää aina toiselle vanhemmalle. Tuskin päätös on syntynyt yhdessä yössä ja ovat yhdessä pohtineet kumpi ratkaisu olisi lapsen kannalta järkevämpi. Miksi isä olisi huonompi lähivanhempi? entä mikä tekee etä-äidistä huonon?Oikeasti kummallakaan vanhemmalla ei ole etulyöntiasemaa lapseen.Musta tuntuu että etä-äitiyttä kritisoivat eivät ole nähneetkään/ halunneetkaan tasavertaista vanhemmuutta vaan omivat lapset itselleen arjessa

Vierailija

Itse olin siinä onnellisessa asemassa, että ex-vaimoni ei ryhtynyt erossa vaatimaan lapsia itselleen vaan lapset saivat jäädä tuttuun ympäristöön. Hän taas muutti toiselle paikkakunnalle pieneen kerrostaloasuntoon uuden miehensä ja pian heillä oli vauvakin.

Nyt sitten kun ensimmäisen liiton lapset ovat jo teinejä niin ovat olleet sitten enemmän äitinsäkin luona ja esikoinen aloitti syksyllä lukion siellä. Nyt kun hänenkin luokseen hyvin mahtuu.

Vierailija

Se ei aina ole halusta kiinni jos toisesta tulee lähivanhempi ja toisesta ei! Sosiaaliviranomaiset voivat katsoa, että vain toinen vanhempi on kykenevä lähivanhemmaksi! MT-ongelmat ovat yksi syy, plus päihdeongelmat...

Vierailija

enkä vähättele isän roolia lapsen kasvatuksessa, mutta sitä vaan ihmettelen miten äiti VOI jättää lapsensa. Heidän tyttönsä on aivan vauva vielä ja varmasti Nurmi muistaa miltä vauvan potkut masussa tuntuivat, onhan äidillä alussa tiukempi side vauvaan ihan raskausajan takia. Itse en voisi kuvitellakaan jättäväni tuota meidän taaperoa isälleen jos ero tulisi, isä hoitaisi varmasti yhtä hyvin mutta kuolisin ikävään. Jos äidillä on masennusta ja lapsen on parempi olla isällään, hyvä että tekivät kyseisen ratkaisun, mutta se on itsekästä että muuttaa noin kauas lapsestaan. Luulisi että haluaisi asua max kilsan päässä että todella voi nähdä lastaan joka päivä. Ei ollut tyttö valmis äidiksi, ei.

Vierailija

Halusi varmaan jatkaa omaa elämää ilman mitään "taakkoja"? Eipä sitä paljon tuntunu harmittavan ainakaan tuon juorulehden mukaan. Asia sivuutettiin hienosti ja hänen pääasiansa olikin nyt vain se oma elämä, missä asuis jne.. muttei puhettakaan että harmittais tuo lapsen hylkääminen! En voi ymmärtää!

Vierailija

vauva on luonut kiintymyssuhteen isäänsä. kun äiti ei ole siihen pystynyt. voi olla myös, että äiti ei ole vielä kunnossa. siinä on sitten vaikea taistella lapsesta.

miettikää nyt kuka hoiti vauvan, kun äiti oli masentunut.

Vierailija

hänellä on vielä masennus käsittelemättä ja oma vapaus kiehtoo kovasti. Tuntee lapsen nyt taakkana. Myöhemmin kyllä huomaa onko tehnyt oikein vai väärin.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat