Vierailija

Olemme uusioperhe enkä ole koskaan nähnyt mieheni äitiä.. Ei tullut häihimme eikä lapsemme ristiäisiin.

Mies on ollut aikaisemminkin naimisissa missä hänen äitinsä oli ollut ja oli tämä äiti myöskin miehen esikoisen ristiäisissä.Eipä miehen siskokaan tullut juhliimme vaikka oli näissä aikaisemmissa ollut hänkin kuulemma.Asuvat toki kaukana mutta kyllä kai sitä tuollaisiin juhliin yleensä tullaan..??

Kommentit (11)

Ja vaikka ei minua haluisikaan tavata niin kyllä varmaan lapsenlasta haluaisi tavata?

Kyllä siinä väkisinkin tulee olo että esikoinen on tärkeämpi kuin tämä meidän vauva.Ja eroon en ollut syyllinen vaikka aika nopeasti eron jälkeen kuvioihin tulinkin. Olivat eronneet ennen kuin edes tapasin miehen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mies ei ole kyllä koskaan paljoa heitä nähnyt mutta kyllä kuitenkin haluaisin että lapsemme edes tietäisi että on muitakin isovanhempia kuin täällä pappa ja mummi.

kun en ole koskaan edes puhunut kyseisen henkilön kanssa.

En nyt mielestäni ole ainakaan mitään pahaa tehnyt, tai miten olisin voinut kun en ole nähnytkään.Vauva on jo yli vuoden eikä ole miehen äiti kertaakaan käynyt katsomassa.

Onko heillä erityisen huonot välit tms.?

Puhutteko asiasta ollenkaan, eikö miestä vaivaa asia vai eikö hän kaipaa lainkaan yhteyttä sukuunsa?

esim odotusaikana? tai näyttämässä lasta. Et maininnut kuinka kauan olette nyt yhdessä olleet mutta kun vähän laskeskelee niin ainakin kaksi vuotta! Olisittehan siinä ajassa itsekin ehtineet kyläillä

ilmeisesti ovat pitäneet tästä ex-vaimosta erityisen paljon, ja pitävät sinua kenties syyllisenä eroon... Mikäli asia sinua erityisesti häiritsee, keskustele miehesi kanssa.Itse en ole nähnyt, enkä tule koskaan tule näkemäänkään appivanhempiani. Molemmat ovat kuolleet...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat