Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Raskaana ja nenä lähes jatkuvasti tukossa tai vuotaa :( Onko jollekin määrätty suihketta tmv

Vierailija

tällaiseen vaivaan näin raskaana ollessa?

Mulla tämä vaiva ollut jo reilun kuukauden, yöllä pahimpana, nenä menee ihan tukkoon niin että en pysty hengittämään nenän kautta, tai sitten vuotaa. Humidose alkaa vaan aivastuttamaan kamalasti :( En pysty nukkumaan kunnolla öitäni tämän takia. Ensi viikolla pääsen onneksi lääkäriin, mutta voiko lääkärikään määrätä mitään sellaista mikä oikeasti toisi helpotusta tähän kiusalliseen vaivaan?

Kommentit (4)

Vierailija

Paikalliset valmisteet on sallituja.

Nykytiedon mukaan jopa antihistamiini on turvallista, kunhan pitäytyy vanhoissa ja tunnetuissa valmisteissa (Zyrtec ainakin).

Vierailija

kaikissa kolmessa raskaudessa nenä tukossa aikaalusta asti ja olen melko surutta (lääkärin luvalla) käyttänyt noita apteekista saatavia nenäsuihkeita. Siis ihan käsikauppa kamaa. Yritin pitää taukoja välillä, niitä kun ei saisi käyttää kovin pitkään kerrallaan. Taukoyöt yritin selvitä höyrhengityksellä yms, mutta kyllä suihkeita meni pullotolkulla ja ihan tervet muksut on. Ja tukkoisuuskin hävisi aina synnytyssairaalassa. lääkärin mukaan liittyy raskausajan limakalvoturvotukseen. Siis muutkin limakalvot turpoavat, kuin vain alapään :)

Uusimmat

Suosituimmat