Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

ohjelmassa olleensa murrosiässä 80-luvulla ja 70-luvun lopulla. Eli siitä laskien varmaan n. 45-vuotias. Ei kuitenkaan mitenkään erityisen vanha. En ainakaan tunne pahemmin tuon ikäisiä, tai oikeastaan minkään ikäisiä, jotka ajattelisivat noin.t. ap

Kommentit (2)

Siis se, jolle oli tehty paljon kauneusleikkauksia. Sillä on blogissaan pitkä pätkä ohjeita perheille, en oikein tiedä onko se ihan tosissaan vai onko tämä jotain huonoa sarkasmia. (Kopsasin muutaman pätkän, kirjoitus on pitkä.)http://blogitus.net/alexandra/2008/09/04/emannanvaimonnaisen-perinteiset...On tavanomaisempaa ja enemmän hyviin tapoihin kuuluvaa, että mies käy kaupassa naisystävänsä kirjoittama ruokalista mukanaan, ja kuljettaa autolla ruokakassit kotiin, koska nainen on heikkorakenteisempi kantamaan raskaita ruokakasseja autoon. Yleensä mies ostaa viinit ja naisten lehdet kotiin naisväelle.

Kunnolliseen kotiin ei kuulu missään nimessä, että pitkään sinkkuna, tai ns. karriääri-avoliitossa olleet naiset ja miehet kitkuttelevat litkiä siideriä ja olutta sohvalla urakalla töllöttäen jotain jonninjoutavaa filmiä puolialastomista ihmisistä muka viikkotv-sarjana. Se ei missään tapauksessa ole sopivaa käytöstä, eikä hyvä esimerkki lapsille, eikä ainakaan anopille ja apelle.kodin viikottainen vuorosiivous siten, että miesväki kantaa matot pihalle ja tamppaa ne, kun naisväki pesee lattiat ja pyyhkiin pölyt niistä tuolinkarmeista ja myös sieltä seinästä ja ovien kahvojen sekä sähkökatkaisimien ympäriltä. Sekä huolehtii viikkopyykin pesusta ja liinavaatteiden vaihdosta.Illallisaika alkaa siinä kello 18.00 - 19.00, jolloin hyviin pöytätapoihin kuuluu, että miesväki yleensä lukee ruokarukouksen ja sen jälkeen kysellään kaikkien perheenjäsenten päivän kuulumiset. Näin ollen on mahdollista paremmin selvitellä, ollaanko perheen viikko- ja vuositason suunnitelmissa pysytty ajan tasalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat