Vierailija

sinulta ostamansa kamat viereiseen pöytään myyntiin, kalliimmalla hinnalla?

Kommentit (9)

Olisinhan minä silloin saanut niistä sen hinnan, mitä pyysin. Mitä tavaralle sen jälkeen tapahtuu, on minulle yksi hailea. Kiva jos joku saa siitä vielä enemmän irti.

Vaikka itselläni onkin päätarkoitus päästä vanhasta tavarasta eroon, on myös kiva ajatella että joku saa siitä kivan löydän itselleen edullisesti käyttöön. Harmittaa että joku kiskoo välistä ja se köyhä opiskelija / whatever jää ilman, kun ei ole varaa ostaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Myyn kirpparilla tavaraa josta haluan päästä eroon. Hinnoittelen niin että varmasti saan kaiken turhan myytyä nopeasti (ei ole aikaa mihinkään pitkiin kirppariprojekteihin).

Ei minua kiinnosta mitä vanhoille tavaroilleni myynnin jälkeen tapahtuu.Jos joku haluaa yrittää myydä kalliimmalla niin saa ihan vapaasti yrittää. Jos sillä jotain tienaa niin uskon menevän tarpeeseen. Ei kait tuommoista huvikseen viitsi eikä jaksa tehdä.

eikä ostaja tinkisi kauheasti, niin mikäpä siinä.

Tietysti hieman oudolta tuntuisi ja alkaisin miettimään, olenko myynyt jotain "arvokkaampaa" ihan pilkkahinnalla.

Ehkä vähän harmittaisi että tuli myytyä liian halvalla, mutta en menisi valittamaan tai muuta. Jokaisellahan on oikeus ostaa ja myydä miten haluaa. Ehkä voisin pitää peukut pystyssä sen suhteen, ettei kukaan ostaisi naapuripöydästä niitä liian kalliiksi hinnoiteltuja kamojani. :)

Olin kerran tädin kanssa myymässä sen tavaroita, ja sen vinyylit lähti ihan salamana toisiin pöytiin. Joku tuli sanomaan sille, että pyytää liian pientä hintaa. Mutta ei se täti oikein muutenkaan osannut hinnoitella, kaikki oli aika alakanttiin. Oli vähän höppänä jo silloin, nykyään ihan dementti vaikka on vasta 65.

Jos myyn vaikka lastenvaatteita tms. edullisesti jollain hyväntekeväisyyskirpparilla, toivon että ne menevät suoraan käyttöön eikä jälleenmyyntiin. Jos taas myyn tarpeetonta ja turhaksi luokittelemaani tavaraa on samantekevää mihin ne menee.

Jos myyn jotain selkeää käyttötavaraa esim. juuri noita lastenvaatteita ja joku "trokarinoloinen" yrittää kovasti tinkiä, kysyn kyllä suoraan mihin tavarat on menossa. Trokarit yleensä hämmentyvät tästä...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat