AV:n tilalle joku muu sivusto?

Vierailija

Tiedättekö, onko näillä muilla "vauvasivuilla" sellaista av:n tyypistä palstaa, jossa aihe on tosiaan vapaa eikä vain lapsiin liittyvä? Tätä palstaa ei näköjään aiota korjata, joten omien hermojen säilymisen vuoksi olisi kiva löytää joku toinen palsta, jolle siirtyä.

Kommentit (7)

Vierailija

Mutta jos et ole samanhenkinen silti niin et viihdy.. Tajuatkos?Tietty voin heti "suositella" vaikka liberomammat sivustoa.. Että kelpaako???Vai joko alkaa irtoomaan jotain henkilökohtaisempaa katsantoa? ;)

Vierailija

Että onko perheessäsi käytetyimpiä sanoja esim:kertakäyttövaipat, korvike, uusi auto, biletys...Kestovaipat, luomuruoka, hamppuvaatteet.....Maailmanrauha, aate, kirpputori....Isä, Poika ja Pyhä Henki.....AKikilla on oma palstansa jossa sitten myös se AV..Mutta tuskin viihdyt uskisten AV-palstallakaan jos ei aihe muutenkaan kiinnosta ;)

Vierailija

Että onko perheessäsi käytetyimpiä sanoja esim:kertakäyttövaipat, korvike, uusi auto, biletys...Kestovaipat, luomuruoka, hamppuvaatteet.....Maailmanrauha, aate, kirpputori....Isä, Poika ja Pyhä Henki.....KAikilla oma palstansa joista löytyy sit lisäksi se AV

Vierailija

Olisi parisuhdeaiheita, lapsiin liittyviä aiheita, maailman tapahtumia, juoruja, seksiä, kotiin ja sisustukseen liittyviä aiheita jne. Varmaan pitäisi tosiaan vähän suffata ja etsiä, mut ajattelin, et jos näillä muilla vauva-/lapsisivuilla olisi joku samanlainen, jonka pystytte suorilta nimeämään, niin säästyisi vaiva.ap

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat