Vierailija

Kouluikäinen poikamme stressaa jo monta päivää ennen jos loma on loppumassa kun koulu taas alkaa, että miten hän taas selviää siitä. Viimeinen yö ennen loman loppumisista on aivan kauheaa kun poika vaan pyörii sängyssä ja valittaa ettei saa unta ja vahtii kelloa että kello kuluu niin nopeasti että hänen unet jää liian lyhyeksi ja aamulla on sitten tiedossa väsynyt päänsärkyinen lapsi. Ttämä on tosi rankkaa koko perheelle pojan narinaa loman loppumisesta ja unettomia öitä.

Pojalle on kokeiltu pitkiä puheita, lahjontaa, kiristystä, uhkailua yms mutta kun hän itsensä päässään saa sellaiseen tilaan ei siihen auta mikään puhe tms.

Me emme tiedä enää mitä tekisimme kun kaiket päivät vaan pitäisi elää hyvin samalla lailla ja mitää lomia tms katkaisuja arjesta e voi olla kun siitä aiheutuu pojallemme vaan kauheeta stressiä.

Tämä loma-asia ei ole ainoa, vaan koulussakin jos on jotain muutoksia niin sama juttu. Samoin jos poikamme on menossa vaikka lääkäriin jonka saa tietää joskus aikaisin niin siitäkin pitää stressaa jo monta päivää ennen että mitä siellä tehdään varsinkin jos siellä rokotetaan niin se on aivan hirveetä. Myöskin siis kaikki uude asiat ovat stressaavia hänelle.

Etsisinkin löytyisikö täältä ketään sananlaista perhettä jolla lapsi oireilee näin niin olisi kiva kuulla miten teidän perheessä on asiasta selvitään tai on selvitty?.

Kommentit (1)

pyytä sinua hyväksymään se tosiasia, että poikasi ei kestä muutoksia ilman hirveää stressiä.Täytyy ensinnäkin elää hyvin säännöllisesti ja toisekseen, sitten hyvin pienistä asioista lähteä tekemään niitä muutoksia hänelle ja selittää aina samalla juurtajaksian, että ne muutokset on "pakko" ja että ne ei välttämättä ole huono asia vaan hvyä asia....... jne.....Ottaa hänet siihen muutoksen tekoon mukaa eikä vaan anna häne olla passivisesti olla niiden muutosten "uhrina" oli ne sitten pieniä tai suuria.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat