Vierailija

Nyt meni hermo kun lapsilla on aina jalat kylminä. Meillä on Vikingin ja Eccon goret ja sitten oliko Tepsun nahkakengät joissa karvavuori - näissä viimeksi mainituissa jalat on lämpimät mutta eivät oikein ole hyvät suojasäässä. Eli mitkä kengät on lämpimimmät jotka kestää märkyyttäkin?

Kommentit (10)

katso että niihin sopii kunnon villapohjallinen. Vaikuttaa aivan valtavasti kengän lämpöisyyteen! Kokeilin omiinkin talvikenkiini, ja ero oli aivan valtava. Nyt on lapsilla joka talvikengissä kotimaiset villapohjalliset.

Ovat muuten aina lämpimiä mutta ne jalat... Kiitos vinkeistä, lähdenkin heti katsomaan jos Stokkalta tai jostain löytyisi kanadabootseja tai reiman kenkiä!ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Menevät uskomattoman hyvin paitsi sohjossa, myös pakkaskelillä, ja ovat sekä kevyet että _todella_ lämpimät. Meidän lapsilla ei ole varpaat niiden hankinnan jälkeen palelleet.

Lämpimät, kunnon karvavuorilla, kevyet, kotimaiset, kestävät myös hieman kosteutta, varsinkin jos laittaa niihin lisää itse kosteussuojaa.Muissa kengissä varpaat palelevat, mutta noissa pysyvät lämpiminä. Ja meillä on tarralliset versiot, niin ovat myös jalalle hyvät.

Onko lapsesi minkä ikäinen ja liikuuko? Jos on esim 1v eikä liiku niin mikään kenkä ei pidä lämpöisenä.Meillä lapset ei edes suostu laittamaan Vikingiin villasukkia, pelkkä ohut puuvillasukka, kun kuulemma varpaat hikoaa muuten. Paukkupakkasilla laitetaan puuvillasukan päälle kunnon itse neulottu villasukka (7 veljestä langasta) eikä silloinkaan palele jalkoja.

on ollut monen merkkisiä kenkiä ja lämpimimmät ovat olleet Reimatecin talvikengät. Ne ovat kaiken kaikkiaan aika "järeät" kengät ja materiaalihan pitää vielä kosteudenkin pois. Ainoa miinus Reimateceissä on se, että kengät ovat varsin jäykät. Toinen lapseni ei niitä jäykkyyden vuoksi halunnut jalkaansa laittaa ja toista taas ei jäykkyys haittaa ollenkaan.

Ne alkaa todella haista kastuessaan ja varpaatkin kastuvat jos oikein märkä keli on. En missään tapauksessa suosittele loskakeleillä pidettäväksi!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat