Vierailija

kokemusta?Ystävä sairalassa:(

Kommentit (10)

Esimerkiksi Tapiolan alueella liikkuu paljon skitsofreenikkoja, jotka kuuluisivat laitokseen. Joutuvat laitokseen vasta sitten kun jotakin vakavaa tapahtuu, mitä luultavammin jollekin muulle kuin skitsofreenikolle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mihinkäs "faktaan" tämäkin perustuu ???todellakaan suurimmalla osalla ei sairaus näy mitenkään ulospäin, saati sitten että olisivat vaarallisia...

http://www.kaypahoito.fi/kh/kaypahoito?suositus=hoi35050http://finland.lundbeck.com/finland/patients/psychosis/default.aspEli skitsofrenia on psyykkinen sairaus, joka alkaa nuorella aikuisiällä yleensä. Tunnetuin oire varmasti on erilaiset harhat, kuten näkö, kuulo kosketus aisti ym. Myös paranoidisuus eli epäluuloisuus on yleinen oire. Hyvällä, säännöllisellä ja pysyvällä lääkityksellä sairaus ja oireet voidaan pitää suht hyvin hallinnassa ja skitsofreniaa sairastava voi elää suht normaalia elämää.Skitsofrenian muotoja on monia, kuten esim. paranoidinen, hebefreeninen, katatoninen ym. Joihin kuhunkin liittyy omat oireensa.

on totta, että psyykkisesti sairaita on liikaa avohoidossa, koska resurssit eivät yksinkertaisesti riitä, varsinkaan pk-seudulla. On siltä täysin väärin alkaa huudella, että jokaisen skitsofreenikon tulisi olla lukkojen takana. Se on sama kuin sanoa, että jokaisen masentuneen tulisi olla laitoksessa, tai että jokaisen syöpäpotilaan tulisi olla aivoleikkauksessa. Sama tautinimike ei takaa samoja oireita.

http://www.apuaskitsofreniaan.fi/?gclid=COS5l4b_g5gCFQtjQgodRzz6DAon aika hyvä sivusto.itselläni tuo sairaus on, mutta se on niin monimuotoinen ja vaihtele sairaus, että ihan pelkästään tuolla ei voi kauheesti sanoa. siinäkin on niin monia muotoja, että sekin hankaloittaa sen enemäpää kommentoitiin. monilla lääkkeet auttaa hyvin taudin hallintaan, mutta siinä voi mennä vuosia, että lääkitys osuu edes suunnilleen kohdilleen. terapialla myös on osuus toipumiseen ja normaaliin elämään. mutta ensin pitää olla sen verran voimissaan, että pystyy asioita käsittelemään. usein terapian alussa kunto voi huonontua huomattavasti, koska kipeitä asioita aletaan kaivella.jaksamista sinne !

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat