Vierailija

Mä ostin eilen, musta iso ihana laukku maksoi 195e (oli halpa) ja lompakko 67e (isoksi lompakoksi halpa)Hitsi että olen niihin tyytyväinen.

Sivut

Kommentit (29)

Mulla ei ole varaa ostaa edes Tarjoustalosta uutta laukkua. :)Mutta aivan ihanaa että käytit termiä av-äiti, etkä av-mamma! Tätä olen odottanut! Suomessa on äitejä, Ruotsissa mammoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tietävät että inhoan "ns merkkituotteita". On niin lakeria ja bling-blingiä:) Vitsinä ihan kiva mutta olisin itse käyttänyt sen 150€ muuhun. Kun vielä tietää että jenkeissä näitä samoja saa parillakympillä.....

Mulla on sellanen käsitys, että se on ihan white trash -kamaa.

Sain pari vuotta aiemmin yhden laukun lahjaksi (anopilta!!) ja möin sen käyttämättömänä Huutiksessa.Ei sovi mun Mulberryjen, Furla-laukkujen ja Longchampien seuraan...

Logot liian isolla, liikaa koristeita jne. Sopii paremmin venäläispissiksille tai miksei suomalaisille vastaaville. Tyyliäni on enemmän Marc Jacobs, Mulberry, Prada ja jotkut Furlan vähemmän tätimäiset mallit.

Eipä ole ei. En harrasta laukkuja. Osaako muuten joku sanoa, että mikä on se kallis mm. Stockalla myytävä laukkumerkki, joka alkaa F-kirjaimella? Nyt lyö ihan tyhjää.

kaksi erilaista lompakkoa, toinen ihan pieni ja toinen iso, mustia molemmat, ja 4 laukkua. Ostin viime kesänä Denveristä outletista, enka maksanut koko kasasta kuin 107 $.

Tykkään, eivät ole liian koristeellisia mun makuuni.

Ihanan kokoinen ja monikäyttöinen, arkeen ja juhlaan.

Mulle aivan sama mitä merkistä muut mieltä.

On mulla Hädgren, Marimekko, Adax laukkujakin. =)

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat