Vierailija

TAUSTAVÄRIN? Tuo valkoinen on aika tylsä.. Kuvia osaan kyllä liittää, vaikkei olekkaan tarkoitus laittaa mitään bling-bling kuvia (ne on karmeita).

Entäs sitten miten tuota tekstiä saa muunneltua? Pitääkö ilmoitus tehdä esim. paintilla tai vastaavalla ja sitten liitää kohde sivulle?

Kommentit (4)

Sinne on laitettu poisto jostakin koodista ja se pitää kirjoittaa näin:KOOKOODIDINii tuosta kun koodi-sana poistetaan, niin mitä jääkään jäljelle. Tästä oli juttua huutiksen keskustelupalstalla. Voisiko vaikuttaa asiaan?

Mene sivulle, jossa on tausta eli ota esiin yksi tällainen ilmoitus. Sitten tuolla selaimen ylävalikossa on näytä - sivun lähdekoodi. Siitä tulee koodi näkyviin. Sitä kun selaa alemmas, niin jossakin sen sekasotkun keskellä on käyttäjän itsensä tekemä koodinpätkä. Siitä vaan lunttaat, kuinka joku muu on sellaisen tehnyt. Voit vaikka ottaa aluemaalauksella kopion ja laittaa omaan ilmoitukseesi, vaihdat vaan vaikkapa värikoodin (usein 4 numeroinen koodi) ja tietenkin tekstisisällön, niin ei kukaan arvaa kopioiduksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat