Vierailija

tahtoisi kissan, on erittäin eläinrakas ja kova hoivaamaan? Asumme kerrostalossa ja muutenkin kissan otto ei innosta vaikka itsekkin kovin tykkään kisuista. Mummolassa on hoitanut kissoja mutta nyt ovat nämä kisut kuolleet kaikki. Kokemuksia ja kommentteja, kiitos jo etukäteen.

Kommentit (4)

mutta pettyisi kylläkin, mutta lasten on tärkeää oppia elämään myös pettymyksen tunteen kanssa, kaikkea ei voi eikä PIDÄKÄÄN saada. tahtoisin kommentoida edelliselle allergisuus asiasta, että on hyvin vanhanaikainen ajattelutapa, että lapset jotka eivät "vielä" ole eläimille allergisia, varmasti allergisoituisivat jos niitä perheeseen hankittaisiin. nykyään liputetaan nimenomaan siedättämisen puolesta, nimenomaan ruoka-aineissa ja eläinallergeeneissa turha välttäminen saa aikaan allergioiden lisääntymisen. esim. "ennenvanhaan" lapset pyörivät navetan lattioilla, ei silloin ollut lapsilla astmoja ynnä muita moniallergisuuksia siinä määrin kun nykyään..t:äiti ja 4v tyttö (aina ollut terve kuin pukki), koirat 8v ja 3v sekä marsuarmeija =)

mä olisin lapsena halunnut koiran, mutta en saanut. En ole siitä traumatisoitunut. Omille lapsille olen sanonut, että meille ei missään tapauksessa tule koiraa. Voivat hankkia sitten kun asuvat omillaan, jos haluavat. Ei ole tullut mieleenkään, että siitä voisi jonkin trauman saada.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mutta voi hän asiaa surra ja olla kateellinen muille keillä lemmikki on. Suosittelen kyllä yhden lemmikin hankkimista. Meidän lapset tykkäävät kovasti meidän kilpikonnasta vaikka eihän siitä paljon seuraa ole. Mutta kun allergiaa on perheessä niin kissaa ei voida ottaa. Minusta jokaisessa perheessä jossa on lapsia niin kannattaa olla edes yksi lemmikki. Lapsethan rakastaa eläimiä.

jo eläinallergisia perheitä on niin paljon, ettei kaikilla voi lemmikkiä ole. Ei meilläkään. Lapset eivät vielä ole eläimille allergisia (muuten ovat), niin voivat hoitaa eläimiä kylässä, mutta varmasti allergisoituisivat pian jos kotona olisi eläin. En kyllä muutenkaan ottaisi, sitoo kuitenkin paljon, rajoittaisi matkustamista, lisää kotitöitä...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat