Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mistä voi ostaa sukset, jotka saa kiinni kenkiin?

Vierailija

Haussa ois neljävuotiaalle lapselle sellaiset.

Vinkkejä?

Kommentit (14)

Vierailija

Mutta ei saa olla leveä kenkä. 30 koko taitaa olla maksimi millä pystyy jotenkuten noilla vielä menemään.Meilläkin olisi tuollaiset Karhun vähän käytetyt hyväkuntoiset sukset, joita ei tarvita enää. Ne saisi ilmaiseksi, jos hakee. Sukset on 100 cm ja sauvat 80cm.

Sauvat on Peltonen merkkiä. Eli aika lyhyet on.

Vierailija

maksoi n 30e ja hyvin pysyvät jalassa. Tukevat nilkkaa, eikä pääse kaatumaan niin helposti. Molemmilla 2,5v ja 3,5v kenkiin kiinnitettävät sukset.

Vierailija

Missä asut? Meilläkin muistaakseni kellarissa käyttämättömät sellaiset mutta pituutta en muista.

Voisin myydä halvalla jos koko sopisi.

Vierailija

budgetista. Niita on mielestani myos ihan esim. prismoissa. Itse kylla suosittelisin ihan monollisia kunnon suksia jos vaan jalan koko on monoihin riittava. Niita ei tietaakseni ole kauhean pienta kokoa. Meilla ne sukset tuli kaksi vuotiaalle.

Vierailija

ei niillä kenkä-suksiversioilla hiihtämään opi. Osta vaikka 2-3 numeroa liian suuret monot niin menevät monta vuotta. Liian suuret monotkin ovat paremmat kuin ne kenkiin kiinnitettävät laudat.

Vierailija

mutta suosittelisin monosuksia kuitenkin. Meidän 4v.oppi oikeesti niillä hiihtämään tosi sukkelaan ja meno oli heti toisenlaista kuin kenkäsuksilla.

Vierailija

Meillä siis olisi ollut ylimääräiset kellarissa mutta taitaa tulla kalliimmaksi postikulujen kanssa vaikka edullisesti myisin.

Kaupoissa ne ei hirveästi maksa..kait :)

Vierailija

jos et halua tapppaa lapsen hiihtointoa heti alkuunsa,

Tavallisiin kenkiin kiinnitettävät sukset eivät pysy kunnolla jalassa. Ei ole mukavaa hiihtoa opettelevalle lapselle että sukset karkaa jaloista vähän väliä.

Vierailija

Niillä kenkiin kiinnitettävillä voi lähinnä kävellä. Sopivat ehkä just 2-vuotiaille...Huutonetistä ja kirppiksiltä saa pieniä monoja ja suksia tosi hyvin. Muista vain katsoa, että side ja mono ovat samaa mallia (NNN tai SNS)

Vierailija

kertakaikkiaan kenkiin laitettavat sukset on lapselle huonoin mahdollinen vaihtoehto. Loppuu pahimmassa tapauksessa hiihtointo kokonaan, kun siteet löystyvät ja irtoilevat.

Vierailija

Yllättävän pienikokoinen pitää olla kengän joka vielä pituudeltaan mahtuu siteisiin. Kaverini ei ainakka voinut enää 4-v niitä käyttää.

Meillä on pienijalkaisia lapsia ja ei tänä vuonna 6-v lapsi niitä enää voi käyttää.Kengän pitää olla malliltaankin kapea.

Uusimmat

Suosituimmat