Vierailija

Viereisessä asunnossa on taas opiskelijabileet, niin kuin suunnilleen joka toinen viikonloppu. Hiljaisuushan alkaa vasta klo 23, mutta toi mölinä ja kiljunta vituttaa. Muutenkin tuolla naapurissa ollaan tosi kovaäänisiä, tavallinen puhekin kuuluu sieltä meille. Täytyykö meidän nyt vaan sopeutua kun ei ole vielä hiljaisuusaika?

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei ne kerro kuka on tehnyt valituksen.

Kyllä meidän naapurit valitti ja tuli varoituskirjeitä isännöitsijältä. Koska meiltä kuului meteliä aamulla ja illalla eli silloin kun aamulla lähdettiin ja illalla kun laitoin lapsia nukkumaan.

Aamuherätys oli 7.00 ja 7.30 olimme ulkona kotoa.

Illalla ovat 20.00 sänkyissä ja sen jälkeen ei meteliä ole. Eli puoli tuntia aamuisin ja iltaisin.

Kyse oli ihan normaalista lasten äänistä ja minun äänestää kun korotin ääntäni jos eivät uskoneet. En edes huutanut. Mutta on huonot äänieristykset.

Kerrostalossa on huomioitava muitakin. Esimerkkinä vaikka joku soittoharrastus; tuntitolkulla ja päivittäin kovaäänistä soittoa on jo ihan peruste valitukseen.

Ihmeellisiä vastauksia täällä. Ei tietenkään saa! Jokaisella (myös kerrostalossa asuvalla) on oikeus kotirauhaan myös hiljaisuusajan ulkopuolella. Normaalit elämiseen kuuluvat äänet ovat sallittuja, ei mikään älytön möykkä ja kiljuminen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat