Kerava, Savio. Lapsiperheelle, minkälainen paikka asua?

Vierailija

Mielipiteitä siellä asuvilta/ asuneilta. Parin vuoden päästä on kouluun lähtevä muksu eli liikkuisi sitten yksin. Ja pari pienempää... Onko joku tietty alue rauhatonta / parempaa kuin muut? Kiitos.

Kommentit (5)

Vierailija

Pikkukauppa on siinä savion aseman vieressä josta saa maidot ym. ja isommat ostokset voi hoitaa keravan keskustassa jonne on n. 3 km matkaa. Asuu paljon lapsiperheitä ja seurakunnan kerhokin löytyy. Ja päiväkoti. Tuttumme ainakin viihtyvät hyvin. En leimaisi koko kylää yhden hullun takia, kun niitä liikkuu joka puolella ja ne voivat iskeä missä vain!

Vierailija

Kun lapset oli vielä alle kouluikäisiä, joten niistä kouluista ei ole kokemusta. Mutta päiväkoti jossa lapset oli oli hyvä, eikä muut lapset Saviolla olleet mitenkään väkivaltaisia tai levottomia vaan kivoja hyvin käyttäytyviä muksuja.

Minusta oli rauhallinen ja kiva alue, mutta siellä tosiaan on tapahtunut parikin tapausta joissa nuori on puukottanut kuoliaaksi hänelle tuntemattoman ihmisen.Itse liikuin tosi paljon lasten kanssa ulkona, kun oli koirakin joka piti ulkoiluttaa.

Siihen aikaan oli leikkipuistossakin jotain lasten hoitotoimintaa, jos lapsemme ei käyneet. Neuvola löytyy myös Saviolta ja Seurakunnankerhot.

Postikin löytyy niin ettei tarvitse Keravalle lähteä ja kauppa on isohko ja sieltä sai kaiken tarpeellisen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat