Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mikä on normaalia iltatankkausta 1kk:n ikäisellä. Ollaan pikkuhiljaa saatu imetys sujumaan kutakuinkin, mutta illalla rinnalla pitäisi olla tuntitolkulla putkeen. Joskus olen antanut vain tutin suuhun, jos kelpaa, että saan hetken tauon. Mutta tekeekö tämä hallaa maidon tulolle, vauvalle tms? Onko tälläiset maratoonit normaaleja ja jos ovat niin mihin asti tälläisia yleensä jatkuu? Yöllä sitten maitoa olisi vähän enemmänkin, mutta vauva ei jaksa syödä kuin hetken, jonka vuoksi syökin sitten tunnin välein.. Oisko mitään, millä tilannetta voisi helpottaa? Päivät nyt menee koht hyvin, kun syö pari tuntia pitäen välissä pienen tauon, niin jaksaa nukkua 1 1/2 - 2 h. Kuulostaako tilanne teistä sille, että olisi aika antaa lisämaitoa?

Kommentit (4)

kuudesta yhteentoista esikoinen asui tissillä, ei ole kyse siitä etteikö maito riittäisi,älä huoli! :) Parin kk iässä helpotti. Kannattaa tosiaan varata kaikki mukavuudet käden ulottuville ja linnoittautua sohvelle jos mahdollista. Neuvolassa neuvottiin että jos vain mahdollista niin antaa pienen olla tissillä. Hassua olikin sitten toisen kanssa kun ei ollut havaittavissa minkäänlaista iltatankkausta - siitäkin voi huolestua! ;) Vaan hyvä niin, oishan se huomattavasti hankalampaa ollut huolehtia esikoinen jos olisi olut samanlaisia maratoneja...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Anna ihmeessä välillä tuttia, mutta muuten kannattaa varautua runsaan juotavan ja naposteltavan kanssa tv:n eteen illoiksi vielä ainakin kuukaudeksi. :)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat