Sivut

Kommentit (49)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kamalaa, mun poika on pienenä meinannut tukehtua kun löysi jostain jonkun karkin joka jäi kurkkuun, kyllä siinä menee tosi paniikkiin, onneksi sain pikkumiehen oksentamaan sen pois kun käänsin koko jätkän väärinpäin ja hakkasin selkään.Älkää nyt pliis alkako haukkumaan kun ei asiasta tuon enempää tiedetä.. Toivottavasti vauva selviää

Lainaus:

ei kai sellainen osaa vielä itse kontata ja kiivetä altaaseen? meillä ainakin tuo kesäkuussa syntynyt makaa kuin tatti paikallaan tuossa lattialla?
Meillä on kesäkuun lopussa 2008 syntynyt lapsi joka konttaa ja nousee itse seisomaan tukea vastaan. Punkee esteiden yli jo tosi hienosti.

kaikki hyvinhaluan nyt sanoa kaikille että en todellakaan jättänyt lastani vessaan vaan oltiin menossa pesulle ja laitoin valmiiksi lapsille veden vannaan ja saga oli vielä eteisessä kun menin herättämään isoa siskoa pesulle ja tällä välillä oli tyttö ehtinyt veteen...tuntuu tosi kurjalta nää turhat syytäkset...kaikki tekee joskus virheitä ja näin yksinhuoltaja äitinä mä yritin parhaani ja silti kävi näin Mutta nyt on tyttö toipunut ja lääkärit päästävät ilmeisesti tytön tänää kotiin...ja mä sain lääkäreiltä kehut siitä että olin alkanut toimimaan enkä mennyt paniikkiin se oli kuulema sitte loppujen lopuksi pelastanut tytön hengen...myös minulle sattuu joskus virheitä mutta voitte olla varmoja että tilanteesta opin ..joka päivä se pyörii mielessä muistuttamassa miten kavalaa vesi..kiitos kuitenkin kaikille niille jotka oikeesti halus mua tukea..huomenna meillä on kontrolli omalla neuvolalääkärillä mutta kaikki näyttäs olevan kunnossa saga on ilonen ja jaksaa hymyillä ja hokea äitiä:)<3333

Lainaus:

Meni toiseen huoneeseeen, ei vain kääntänyt selkää. Yrittää sepittää juttua mieleisekseen, sen sijaan että tunnustaisi koko totuuden. Onko äidissä muutenkin jotain vikaa? Ei taida olla ihan....

Tukehtukaa omaan syyllisyyteenne kun omalle nupullenne joskus tapahtuu joku tapaturma!Jokainen, jolla on enemmän lapsia kuin 1 vauva, tietää, että jokaista lasta ei voi vahtia joka sekuntti. Vahinkoja sattuu KAIKILLE.

Väittäisin, että JOKAINEN lapsi tippuu joskus sohvalta/ sängystä/ portaita, kaatuu lyöden päänsä lattiaan/ maahan/ kylpyhuoneen lattiaan jne.

On meilläkin lapset joskus luiskahtaneet kylpyammeessa veden alle ja vetäneet röörit täyteen vettä vaikka itse olen istunut vieressä!

Minusta kirjoituksesta saa sen käsityksen, että vauva oli mennyt kylpyhuoneeseen, jossa amme täynnä vettä (teksti: hankkikaa lukko oveen). Toivottavasti vauva selviää. Pahimmassa tapauksessa jää henkiin, mutta saa vaikean aivovaurion.Näitä aina silloin tällöin sattuu: muistatteko kuin muutama vuosi sitten 1v hukkui kotiviininvalmistusastiaan, jota säilytettiin kylppärissä.Se minustakin on mielenkiinnoista, että heti näin järkyttävän tapauksen jälkeen äiti kommentoi asiaa heti galleriassa. Kuvaa varmasti sitä miten tärkeäksi yhteisö koetaan. Ennen soitettiin heti kaikille sukulaisille, nyt ilmoitetaan ekaksi galleriassa.

Lainaus:

Mutta vauvasta otettu kuva loppiaiselta, ja teksti: "viel on sulla leikin aika, aika armas lapsuuden sulle loistaa taivaan tähdet siintää saaret satujen<333rakkaudella äiti" ja tälle päivälle vauvan kuvaan jostain omasta pikku enkelistä... Puistattavaa!*Lapset eivät ole mitään leluja!*

Ei tuon vauvan selviäminen ole mitenkään varmaan. Miten joku voi olla noin tyhmä että jättää vauva yksin ammeeseen tai sitte ammeeseen vettä niin että vauva pässee sinne konttaamaan. Eikä tuo ole hetkeksi selkäänsä kääntänyt, ei se sekunneissa huku. Kestää ainakin 10 sekuttiia ja vielä ehtii nostaa yksien pois. Se että vauva menee elottomaksi ei tapahtu hetken selän kääntämisellä.

Lainaus:

Ja äiti löysi hänet kylpyammeesta veden alta?No on tosiaan varomatonta, hyvänen aika sentään :( Mulla on samanikäinen enkä uskalla edes saippuaa kävellä parin metrin päästä hakemaan kun hän on ammeessa. Onneksi nyt ei kuitenkaan käynyt pahemmin.

vauva mukaan herättelemään isosiskoa. Hiukan on tuossa perheessä aikataulut oudot, jos iltapesulle mennään viideltä ja vanhin lapsista on siinä vaiheessa jo nukkumassa.Ihan aiheesta saa syytöksiä, sillä vauva tai pieni lapsi voi hukkua pieneenkin vesimäärään.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat