Vierailija

Meillä tulee laajennuksen yhteydessä pieni n. 2 neliön wc. Lattiaan tulee laattaa, ja pesualtaaksi sellainen malja-allas mikä tulee tason päälle. Jollekin seinälle (kaikille seinille?) varmaankin joku retro isokuvioinen tapetti...

Mutta miten värimaailma ja muu sisustus? Peilikaappia en halua vaan ison kehyspeilin seinälle. Jotain kaappijuttua kuitenkin tulee.

Mutta mitä kaikkea kivaa sitä pieneen vessaan voisi kehitellä? Ideoista olisin tosi iloinen :))

Niin ja ikkuna tulee pohjoiseen päin, vaikka ei kai sillä niin merkitystä vessassa :D

Kommentit (8)

ja sitten ripustimme ne vessan kattoon, ilmentämään tätä äidin elämää.

Leikkelimme lehdistä vartaloita ja päitä ja sitten liimasimme eri pään ja vartalon yhteen. Meillä on myös suuri raamaattu omalla telineellään siinä pyttyä vastapäätä. Primitiivisen tarpeen yllättäessä voi perehtyä siihen tärkeimpään.

täällä odottaa kaksi noin typerää vastausta? Oletteko todellakin aikuisia ihmisiä? Ei voi kuin ihmetellä. Että pitää oikein vaivautua vastaamaan vaikkei ole mitään sanottavaa.

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vähän vaikea neuvoa kun kyseessä on vasta suunnitelma, mutta tietty pyyhkeillä ym. tekstiileillä voi piristää ilmettä. Samoin valitsisin jonkun kauniin keraamisen saippuapullon. Minusta tuo ei vaadi mitään sen kummempaa sisustusta tai koristelua, jos siellä on voimakkaan värinen retrotapetti (laittaisin sitä vain yhdelle seinälle jos se on kovin kirjava) Samoin kehyspeili on todella näyttävä jo itsessään!PS. älä välitä noista "huumori"kommenteista, täällä varmaan vessan sisustaminen kuulostaa useimmista aivan käsittämättömältä.

se voisi olla hyvän näköinen esim. pöntön takan olevalla päätyseinällä tai sitten sillä seinällä, johon tulee peili. Minusta tapetti voisi olla tummakin, esim. tumma ruskea ja sitten laatat vaaleat. Lattiaan laittaisin isoa laattaa. Ruskea näyttäisi hyvältä jos valitsemasi taso olisi jotain tummaa puuta (tai laminaattia). Samoin joku harmaasävynen tapetti voisi olla tyylikäs. Tosin tapettihan on helppo vaihtaa, joten kannattaa pitää laatat/maalatut seinät suht neutraaleina niin eivät rajoita liikaa.

Kukkahattutädillä on mielessä ilmastonmuutos, nälänhätä ja maailman lasten paha olo. Mutta Espoon mammalla ongelma on wc:n sisustus. Citymaasturilla sitten sisustusputiikkiin hakemaan viidellä tonnilla kaikkea paskaa.

Mitenkäs, mille seinälle se retrotapetti kuuluu laittaa jos laittaa siis vain yhdelle seinälle sitä? Ja tosiaan olisi tarkoituksena valita joku isokuvioinen, mutta värimaailma on ihan hakusessa :o/ Entä sitten muut seinät, tulisiko ne vaan yksivärisellä tapetilla, vai miten muuten ne voisi laittaa?

ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat