Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tiedätkö, näetkö tai kuuletko seinän läpi koska napurissa riidellään, juhlitaan tai naidaaan?

Vierailija

.

Kommentit (15)

Vierailija

Opiskelija-asunnossa kuulin aina, kun yläkerran asukas toi panokaverin baarista...

Yhdessä asunnossa ei kuulunut muuta seinien läpi, kuin naapurin mummon kirkonmenot radiosta sunnuntaiaamuna.

Vierailija

ehkä miehen opiskeluaikaisen yksiön naapuri kuuli kuinka me naitiin, sunnuntaiaamun jumalanpalvelus ainakin kuului sieltä seinän läpi ;)

Vierailija

todennäköisesti eläkeläispariskunta naapurista ei harrasta noista mitään. JOs meillä on hiljaista kuuluu käkikello. Kerran pahoittelin meiltä kuuluvia ääniä. Naapurin rouva sanoi olevansa jo puoli kuuro. Mutta sanoi sitten että onhan se kiva kun elämän ääniä kuuluu ... just joo mitähän on kuunnellut ;)

Vierailija

Viereisessä talonyhtiössä asuva pariskunta, joiden makkari on meidän keittiötä vastapäätä harrastaa usein seksiä. Ja sen näkee koska eivät pistä verhoja eteen ja tekevät sitä ikkunan edessä.

Kyseessä rivari, ja matkaa välissä on jo 50m. Järvenpää.

Vierailija

Siinä rakennuksessa oli niinkuin keskellä sellainen kuilu, johon suuntautui makuuhuoneiden ikkunoita kai. Ja kerrankin uudenvuoden päivänä, kuului ainakin kolmen pariskunnan nainnin voihkeet ja murahdukset, ja sänkyjen tömpsiminen ja vielä aamulla varhain. Herättiin miehen kanssa siihen, ja naureskeltiin sängyssä.

Vierailija

opiskelija-asuntolassa muinoin:ukko tuli kerran kuussa tytön luo ja naivat tauotta monta päivää. Ukko murisi ja karjui ja nainen kiljui kuin ajokoira. Mikä lie merimies oli se ukkeli. Suihkun lorinaa ei kuulunut (kuului muuten selvästi aina), joten ei ne kerenneet peseytyä tai syödä! Pidettin televisiota kovalla+radio, kun ei jaksanut kuunnella niin pitkään mitä olis ollut pakko.Sellaista on opiskelijaelämä. Juontia, naintia ja ilonpitoa! Oi niitä aikoja!

Vierailija

kun naapurin tuurijuoppo pitää bileitä ja sen akka karjuu sille.. Ensin oli ihan hauskaa. mutta muuttui sitten kiusalliseksi kun on pitänyt poliisitkin kerran sotitaa :(

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat