Vierailija

.

Kommentit (15)

Opiskelija-asunnossa kuulin aina, kun yläkerran asukas toi panokaverin baarista...

Yhdessä asunnossa ei kuulunut muuta seinien läpi, kuin naapurin mummon kirkonmenot radiosta sunnuntaiaamuna.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

todennäköisesti eläkeläispariskunta naapurista ei harrasta noista mitään. JOs meillä on hiljaista kuuluu käkikello. Kerran pahoittelin meiltä kuuluvia ääniä. Naapurin rouva sanoi olevansa jo puoli kuuro. Mutta sanoi sitten että onhan se kiva kun elämän ääniä kuuluu ... just joo mitähän on kuunnellut ;)

Viereisessä talonyhtiössä asuva pariskunta, joiden makkari on meidän keittiötä vastapäätä harrastaa usein seksiä. Ja sen näkee koska eivät pistä verhoja eteen ja tekevät sitä ikkunan edessä.

Kyseessä rivari, ja matkaa välissä on jo 50m. Järvenpää.

Siinä rakennuksessa oli niinkuin keskellä sellainen kuilu, johon suuntautui makuuhuoneiden ikkunoita kai. Ja kerrankin uudenvuoden päivänä, kuului ainakin kolmen pariskunnan nainnin voihkeet ja murahdukset, ja sänkyjen tömpsiminen ja vielä aamulla varhain. Herättiin miehen kanssa siihen, ja naureskeltiin sängyssä.

opiskelija-asuntolassa muinoin:ukko tuli kerran kuussa tytön luo ja naivat tauotta monta päivää. Ukko murisi ja karjui ja nainen kiljui kuin ajokoira. Mikä lie merimies oli se ukkeli. Suihkun lorinaa ei kuulunut (kuului muuten selvästi aina), joten ei ne kerenneet peseytyä tai syödä! Pidettin televisiota kovalla+radio, kun ei jaksanut kuunnella niin pitkään mitä olis ollut pakko.Sellaista on opiskelijaelämä. Juontia, naintia ja ilonpitoa! Oi niitä aikoja!

kun naapurin tuurijuoppo pitää bileitä ja sen akka karjuu sille.. Ensin oli ihan hauskaa. mutta muuttui sitten kiusalliseksi kun on pitänyt poliisitkin kerran sotitaa :(

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat