Vierailija

Olen muuttamassa Espoosta Helsingin puolelle ja kysyisin mielipidettänne Malmi-Pukinmäki-Tapanila-seudusta lapsiperheen asuinpaikkana; onko hyvää vai huonoa aluetta? Siis tiedän tottakai että ei se mitään luksusaluetta ole, mutta en minnekään rikkaiden alueelle haluaisikaan ja mulla ohjaa valintaa tosi paljon se, löytyykö lähistöltä päiväkodin erityisryhmää - ja tuolta alueelta niitä löytyy ja lisäksi olisi lyhyt matka töihin.

Kommentit (7)

Tää asuinpaikan valinta on tosi vaikeeta kun pitäisi ottaa huomioon myös lapsen päivähoito. Ja autoa ei ole... Rajoittaa myös se missä Satolla ja VVO:lla on taloja, sekä milloin vapautuu. Tykkään myös asua palvelujen lähellä... Entä Malmi, joku sanoi että on rauhottunut, ehkä isoissa paikoissa on aina jossain deekujakin mutta onhan esim. Leppävaarakin siitä huolimatta suosittu alue?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

opiskeluaikoina tuli asuttua pukinmäessä, en muuttaisi sinne mistään hinnasta enää lapsiperheellisenä. todella rauhatonta, katukuvassa näin paljon narkkareita ainakin iltaisin (ovat mielestäni paljon häiritsevämpiä kuin "perinteiset" vanhat juopot) malmilla huono maine, nykyään rauhoittunut, jos ei ihan aseman viereen aio muuttaa.. näistä valitsisin ehdottomasti tapanilan, vaikka en siellä ole asunutkaan..

Asuttu Tapanilassa nyt n.2 vuotta ja ollaan tosi tyytyväisiä alueeseen. Palvelut lähinnä Malmilla, mutta matka ei ole pitkä ja liikenneyhteydet ovat hyvät. Joskus tuntuu että on vähän liiankin rauhallista :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat