Vierailija

kyseessä kolmikymppisten äitien porukka, joka ei pitkään aikaan ole käynyt missään.

Kommentit (5)

Lainaus:
Ehkä joku shoppailu-kylpylä-ruokaravintolasysteemi olisi kiva.ap
Sieltä on käytäväyhteys Jumboon shoppailemaan. Aivan ihana kylpylä pohjakerroksessa. Ja biletysmahdollisuudetkin ihan ok.Minä suosittelisin myös varaamaan etukäteen hotellihuoneet. Taksimatkan hinnalla saatte huoneen, ei tarvitse jonottaa kyytiä ja aamupala tulee kaupanpäälle.Se äskeinen Turun ehdottaja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kerro vähän, minkätyyppistä toimintaa haluaisitte tehdä?Minä käyn kavereiden kanssa ehkä ensin jossain teatterissa tai elokuvissa, sitten parille lasilliselle puimaan esitys.Tai johonkin syömään hyvin, esim. Sasso Mantan patsaan vieressä, sen jälkeen drinksuille ja halukkaat siitä sitten jorstuamaan.Kunnon jorausmestoissa en ole enää käynyt aikoihin. Kaverit ovat ollee Pressaklubilla katsomassa bändejä, jotkut tykkäävät käydä Luxissa, työporukan kanssa olin kerran viikolla Freda 51:ssä, ja siellä oli ainakin viikolla ihan kunnon humppameininki!!!Iloa teidän iltaan!

ja leffa eivät käy, koska tarkoituksena olisi ehtiä jutella illan aikana mahdollisimman paljon.Ehkä joku shoppailu-kylpylä-ruokaravintolasysteemi olisi kiva.ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat